Burak Gül

Cumhuriyet Halk Partisi Alanya İlçe Teşkilatı haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Sefa Çorbacı toplantı sonrasında basın açıklaması yaptı. Çorbacı, “İl başkanımız ile görüştüm. Kendisi 3 – 4 gündür Ankara’da. Parti meclisi toplandı ve Alanya kararı verildi. Yaklaşık 1,5 ay önce Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Muhittin Böcek açıklanmıştı. Alanya’da da aday İYİ Parti’den çıkacak biz de destek vereceğiz. Yarından itibaren İYİ Partili arkadaşlarımız ile birlikte sahalara ineceğiz. Belediye başkan yardımcılıkları meclis üyeleri birlikte hazırlanacak. Şuanda da resmi yazı gelmedi ama İl başkanımız basına bilgi verebilirsiniz dedi.” Diye konuştu. 

LİSTELERİN ŞEKLİ HENÜZ BELLİ DEĞİL

Fermuar liste uygulanıp uygulanmayacağı konusunda da soruları yanıtlayan İlçe Başkanı Çorbacı, “Biz il bazında fermuar liste istediğimiz genel merkeze söyledik. Şuanda bununla ilgili net bir durum yok. En kısa zamanda Büyükşehir Belediye adayımız. İlçe adaylarımızı ve milletvekillerimiz ile bir toplantı yapacağız ve birlik beraberlik mesajı vereceğiz istişare yapacağız.” Şeklinde konuştu. 

BÜYÜKŞEHİRDE ÖNDEYİZ

Muhittin Böcek’in Antalya’da önde gittiğini ifade eden Çorbacı, “Antalya’da çok öndeyiz ancak çok çalışmamız gerekiyor. Sonuçta karar sandıktan çıkacak. Alanya’da içinde de ortak akılla hep birlikte halkın iktidarını kuracağımıza gönülden inanıyoruz.” İfadelerini kullandı.