Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Başkanı Sefa Çorbacı parti binasında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Tüm Müslümanların ve İslam aleminin Muharrem ayını tebrik eden Çorbacı,  28 Eylül 2018 Cuma günü CHP ilçe binası önünde aşure ikramında bulunacaklarını belirterek ikrama tüm vatandaşları davet etti.

'DANIŞMA KURULU TOPLANTISI YAPACAĞIZ'

Partililerden gelen talepler üzerinde 'Danışma Kurulu' toplantısı yapacaklarını belirten Çorbacı, "Partililerden gelen talepler üzerine 6 Ekim 2018 Cumartesi günü saat 14.00'de 'Danışma Kurulu' toplantısı yapacağız. Eski ilçe başkanlarımızla, eski meclis üyelerimizle tüm partililerimizle beraber önümüzdeki yerel seçimlerle alakalı bir toplantı yapacağız. Çok ciddi bir talep var, kenetlenme aşamasına girdik. Tüm partililerimize bilgi vermek istiyoruz' dedi.

AKDENİZLİ’YE ELEŞTİRİ

Sosyal medya hesabından MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye hakaret içerikli metni paylaşımından dolayı görevinden alınan THK Alanya Şube Başkanı Metin Akdenizli ile ilgili açıklamalarda bulunan Çorbacı, "THK'nun yaklaşık bir buçuk ay önce kongresi oldu ve orada resmen darbeyle seçilen bir başkan oldu. Olaylı bir kongreydi. Akabinde kurban bayramında maalesef deri toplamayı beceremediler ve halkın çok büyük tepkisini çektiler. Atatürk'ün bize emanet ettiği THK'nun bu şekilde yönetilmesi bizleri çok üzmüştü.

“DÜZGÜN BİR THK YÖNETİMİ İSTİYORUZ”

Son olarak Metin Akdenizli, MHP Genel Başkanı Sayın Doktor Devlet Bahçeli'ye sosyal medyada  hakareti yüzünden MHP ilçe başkanı ve yönetimi ile bir problem yaşadı. Tabii biz şiddete her zaman karşıyız. Keşke bunlar yaşanmasıydı. Bizim de başımıza geldi, biz gidip yargı yoluna başvurduk. Şiddete her zaman karşıyız, ama bir siyasi partinin genel başkanına da hiç kimse hakaret edemez. Hiç kimse inceltici  sözler söyleyemez. Umarım bundan sonra THK'nın başına gelecek olan düzgün bir THK yönetimini istiyoruz" diye konuştu.

Editör: TE Bilisim