Cumhuriyet Halk Partisi Alanya İlçe Başkanı Sefa Çorbacı, partisinin haftalık toplantısında konuştu. Çorbacı ilk olarak kalp krizi geçiren Alanya Belediye Meclis Üyesi Mustafa Aras ile ilgili bilgi verdi. Çorbacı, “Dün üzücü bir haberle uyandık. Partimizin emekçisi Demirtaş’ta belediye başkanlığı yapmış olan, siyasette kendisinden çok şey öğrendiğiniz Mustafa Aras kalp krizi geçirdi. Ölümcül bir tehlike yok. Kendisine geçmiş olsun diyor sağlığına bir an evvel kavuşmasını temenni ediyorum.” Diye konuştu. 

“TÜM PARTİLERİ DAVET EDİYORUM”

30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili de açıklamalarda bulunan Çorbacı, “30 Ağustos Zafer bayramınızı kutlar başta Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. CHP olarak yarın çelenk törenine katılıp CHP çelengini koyacağız tüm partililerimizi hem çelenk sunma törenine hem de fener alayına davet ediyorum.” Dedi. 

ASAT MÜDAHALE YAPMIYOR

Gerçek Alanya gazetesinde gündeme gelen Kadıpınarı’na lağım akıyor haberini değerlendiren Sefa Çorbacı, “Kadıpınarı’na lağım suları akıyor. Buradan ASAT yetkililerinin bir kez daha görevlerini yapmadıklarını gördük. 3 yıldır hiçbir müdahale yapılmıyor. Bu doğa faciasının bir an önce giderilmesini istiyoruz. Alanya hepimizin bu gibi sıkıntılara mahal vermeyelim” İfadelerini kullandı. (Haber Merkezi)