Alanya Şoförler Odası Düğün Salonunda dün geçekleştirilen Genel kurula AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Esnaf ve Sanatkarlar 6. Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural, SGK Alanya Müdürü Muharrem Kaya, Gümrük ve Ticaret İl Müdürü Seval Dizerkonca, CHP Alanya Gençlik Kolları Başkanı Çağdaş Erdem Alanya'daki oda başkanları, Kooperatif üyeleri katıldı.

Genel kurulun açılışında konuşan Kooperatif Başkanı Hüseyin Alataş "Genel kurulumuza katılan herkese çok teşekkür ederim. Genel kurulumuza gelerek bizleri yalnız bırakmayan üyelerimize de çok teşekkür ediyorum. Her zaman üyelerimize yardımcı olmaya devam edeceğiz"ifadelerine yer verdi.

Hüseyin Alataş'ın başkanı olduğu Alanya Sanayi Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi'nin yönetim kurulu ve denetim kurulu üyelerin oylarına sunularak kabul edildi. Yönetim Kurulu Asil Üyeler; Hüseyin Alataş, Nazmi Karakan, Süleyman Ergin. Yönetim Kurulu Yedek Üyeler; Zafer Küçükşahin, Turhan Şahiner, Ümmühan Kola. Denetim Kurulu Asil Üyeler; Hüseyin Çinal, Ali İhsan Özdemir. Denetim Kurulu Yedek Üyeler; Seçkin Yoldaş Ayyıldız, Osman Tekgin.

 'ESNAFIMIZ BAŞ TACI”

Son olarak dilek ve temenniler bölümünde konuşan, Seval Dizerkonca "Antalya Ticaret İl Müdürlüğü olarak her zaman esnafımızın yanındayız. Bugün Alanya'da 3 arkadaşımızın genel kurullarına katıldık. Çok büyük zevkle geliyorum. Özelikle hanımlarla çalışmaları benim hoşuma gidiyor. Hüseyin Başkan da beni hanımı ile tanıştırdı. Siz gün boyu işte yoğun çalışıyorsunuz ama hanımlarda sizi evde bekliyorlar. Namusunuzu, evinizi, çocuğunuzu en iyi şekilde temsil ediyorlar. Hüseyin Başkan da en efendi, en muhlis, işine odaklı birisi, kesinlikle koltuğa odaklı birisi değil. Ben kendisine bu beyefendiliğinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Burada ki oda başkanları ve kooperatif başkanları hepsi elini nasılı esnafın hakkı için mücadele ediyor. Rabbim onlara bu şansı tanımış inşallah muzaffer çıkarlar. Halk o kadar çok önemli ne derdi sıkıntısı varsa bizler buradayız. Hükümetimiz olarak her zaman esnafı baş tacı etmiş hükümetiz. Rabbim devletimize milletimize zeval vermesin ordumuza güç versin inşallah"dedi.

Editör: TE Bilisim