ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Alanya Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Suat Çavuşoğlu ve yönetimini ziyaret etti. Çavuşoğlu ile Alanya’nın turizm projeleri hakkında fikir alışverişinde bulunan Şahin, gelecek projelerini Çavuşoğlu ile paylaştı.

RUS KRİZİNE MÜDAHALE ETTİK

Geçtiğimiz senelerde gerçekleşen Rus krizi sonrası ALTSO olarak sorunun çözümünde ve Alanya tanıtımında Rus vatandaşlarla birlikte, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun da katılımıyla kahvaltı vererek Alanya’nın güvenli olduğunun vurgusunu yaptıklarını belirten Şahin, turizm politikalarında Alanya’ya katkı sunmaya devam edeceklerini belirtti.

AKDAĞ CAZİBE MERKEZİ OLACAK

Akdağ Kayak Merkezi projesinin de takipçisi olduklarını Çavuşoğlu’na ileten Şahin, Akdağ’ın en kısa sürede hizmete açılması için çalışacaklarını ifade etti. Alternatif turizm noktasında TÜRSAB’la ortak çalışmaya hazır olduklarını da ifade eden Şahin, “Alanya için elimizden gelenin en iyisini yapmaya hazırız” dedi.

Toplantı sonunda gelecek planlarını da Çavuşoğlu’na ileten, ortak çalışma ve destek talep eden Şahin, kendilerini kabul ettikleri için TÜRSAB yönetimine teşekkür etti.