Prens Harry ile 19 Mayıs’ta evlenecek olan Meghan Markle’ın 100 bin sterlin (580 bin TL) değerindeki gelinliğinin modeli belli oldu. Öte yandan düğüne katılacağı doğrulanan babası Thomas Markle da terzide provadayken görüldü.

Prens Harry ile düğün hazırlığında olan ABD’li model Meghan Markle’ın merak konusu olan gelinliği İngiliz medyasında gün yüzüne çıktı.

36 yaşındaki yeni düşesin İngiliz tasarımcı Ralph & Russo’ya sipariş ettiği 100 bin sterlin (580 bin TL) değerindeki gelinlik, kraliyet ve moda endüstrisi kaynakları tarafından açıklandı.

St George’s Şapeli’nde yapılacak düğünde Markle’ın, Ralph & Russo’nun ilkbahar-yaz 2016 koleksiyonundan gelinlik giyeceği belirtildi.

Markle, Windsor Şatosu’ndaki St George’s Salonu’nda yapılacak resepsiyonu ardından Prens Charles’ın ev sahipliğinde Frogmore Evi’nde yapılacak olan öze resepsiyonda ikinci bir kıyafet giyecek.

Markle, Kensington Sarayı’nın resmi nişan fotoğraflarında Ralph & Russo’nun 56 bin sterlin değerindeki siyah elbisesiyle yer almıştı.

Saraya yakın kaynaklara göre Prens Harry, gelinliğin tamamıyla sürpriz olmasını istiyor.

Markle’ın Kensington Sarayı tarafından düğüne katılacağı doğrulanan babası Thomas Markle da takım elbisesinin provasında görüldü.