Turnuvanın ilk gününü bay geçen Kırmızı Beyazlı takım, ikinci gününde karşılaştığı Tekirdağ Enerji’yi 61-60 yenerek finaller için ilk adımı atmıştı. Üçüncü gün, gurubun güçlü halkası Gürespor ile karşılaşan temsilcimiz maçı 64-51 kaybederek finallere gitmeyi başaramadı.

"Eksikleri Gördük, Gidereceğiz"

Alanya Belediyespor Bayan Basketbol Takımı’nın Başantrenörü Taylan Yerlikaya, turnuva sonrası gazeteniz Gerçek Alanya’ya açıklamalarda bulundu.

Turnuvanın kendilerine çok faydalı geçtiğini vurgulayan Yerlikaya, hazırlık maçı oynamamalarının eksikliğini yaşadıklarını ifade etti. Koç Yerlikaya; "Turnuva bizim acımızdan çok faydalı geçti. Hem kendimizi hem de gurubumuzda yer alan diğer rakiplerimizi görme şansımız oldu. Bu yıl takıma yeni katılan oyuncularımızın da performansını görmemiz bizim için çok önemliydi. İlk gün oynadığımız Tekirdağ Enerji maçında kötü bir oyun oynadık. Takım olarak ilk maçımıza çıkmanın ve hazırlık maçı yapamamamızın sıkıntısını yaşadık. Buna rağmen sahadan 61-60 galip ayrıldık. 2. maçımızda Edremit Belediye Güre Spor’a kaybettik. Fakat oynanan oyun ve oyuncularımızın sahada gösterdiği performans beni son derece mutlu etti. Turnuvada eksiklerimizi gördük. Sezonun ilk maçına kadar bu eksiklerimizi giderip sezona iyi bir şekilde başlamak istiyoruz" dedi.