Alanya’da doğan ve Türkiye’nin pek çok bölgesine yayılarak ünlü bir marka haline gelen Sütçü İmam Dondurma sahibi Hacı Tüylü, Gökbel Güreşleri’ne katılan pehlivanlara antrenman sırasında dondurma ve baklava ikram etti.

DONDURMAYA HAYRAN KALDILAR

Alanya Belediyesi tarafından bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Gökbel Yağlı Güreşlerinden mücadele edecek pehlivanlar, önceki gün Kestel’de antrenman yaptılar. Antrenman sırasında pehlivanları ziyaret eden Sütçü İmam Dondurma Sahibi Hacı Tüylü, dondurma ve baklava ikram ederek pehlivanlara hoş geldiniz ziyaretinde bulundu.

Sütçü İmam markasıyla ün yapan dondurmaları yiyen pehlivanlar, farklı bir lezzetle tanıştıklarını ifade ederken, “Şimdiye kadar yediğimiz en güzel ve en lezzetti dondurmaydı. İlgisinden dolayı Hacı Tüylü’ye çok teşekkür ederiz” dediler.

BAŞKAN YÜCEL DE VARDI

Sütçü İmam Dondurma sahibi Hacı Tüylü’nün antrenman ziyareti sırasından Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Spor Müdürü Levent Uğur da vardı. İkramlarından dolayı Hacı Tüylü’ye teşekkür eden Başkan Yücel, “Spora ve sporcuya verdikleri önemden dolayı Sütçü İmam Dondurma’ya teşekkür ederiz. Alanya’nın misafirperver yüzünü gösterdiler” dedi.

DESTEK OLMAYA HAZIRIZ

Sütçü İmam Dondurma Sahibi Hacı Tüylü de ata sporu olan güreşe her zaman büyük önem ve destek verdiklerini ifade ederken, “Alanya’mıza böyle bir güreş şenliği kazandıran ve bunu geleneksel hale getiren Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel’e teşekkür ederim. Sütçü İmam olarak bu tür organizasyonlara destek olmaya her zaman hazırız” dedi.

Editör: TE Bilisim