Alanya’da sektörün lider kuruluşlarından olan Özyuvam Halı Mağazası, muhteşem bir kampanya başlattı.
Konuyla ilgili Gerçek Alanya Gazetesi’ne bilgi veren işletme sahibi Galip Altıparmak, yaklaşık 30 yıldır Alanya halkına en iyi hizmeti verdiklerini ifade ederken, kuruluşlarının 30’uncu yılında “Bir Halı Alana İkinci Halı Bedava Kampanyası” başlattıklarını söyledi.

NİSAN AYI SONUNA KADAR GEÇERLİ

Saray Mahallesi Hal Kavşağında hizmet veren Özyuvam Halı Mağazası’na tüm Alanya halkını beklediklerini ifade eden Galip Altıparmak, “Vatandaşlarımız, Koyunlu, Art ve İpek marka halılardan beğendikleri bir tanesi alırlarsa, aynı ebatta ikinci halıyı biz hediye ediyoruz. Kampanyamız, nisan ayı boyunca geçerlidir. Halı ihtiyacı olan herkesi mağazamıza davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

30’UNCU YILA ÖZEL KAMPANYA

Kampanyanın bugüne kadar büyük ilgi gördüğünü anlatan Galip Altıparmak, “Mağazamızın 30’uncu yılında böyle bir kampanya düzenleyerek halkımıza hizmet vermenin gururunu yaşıyoruz. Yıllar boyu bize güvenerek tercih eden tüm müşterilerimize de sonsuz teşekkür ediyoruz. Özyuvam Halı Mağazası, bundan sonrada Alanya halkına en iyi hizmeti, en cazip şartlarda sunmaya devam edecek” dedi. (Haber Merkezi)