Süper Lig’de sezonun ilk yarısının bitmesine az bir zaman kala transfer borsasında da ilk hareketler gelmeye başladı. İlk bombayı Alanyaspor’un patlatacağı ise gündemin bir anda Alanya cephesine çevrilmesine neden oldu.

 İddialara göre Alanyaspor’un çiçeği burnunda antrenörü Sergen Yalçın, devrearası transfer döneminde Alanyaspor’da muhakkak görmeyi istediği isimlerin başını Fenerbahçe’nin kadrodışı kalan yıldızı Ozan Tufan çekiyor.

 Fotomaç’ın haberine göre  U21 takımıyla antrenmanlara çıkan Ozan Tufan için Alanyaspor’un resmi teklifi şimdiden yaptığı, ilk hedefin 23 yaşındaki Ozan Tufan’ın bonservisiyle birlikte Alanyaspor kadrosuna katılması olarak işaret edildi.

Sezon başı, performansı gerekçe gösterilerek takımdan gönderilen genç futbolcu için Sportif Direktör Comolli, geçtiğimiz günlerde çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu.

Fransız direktör, Ozan'ın iyi bir futbolcu olduğunu belirtip kendisiyle görüşeceğini ifade etmişti. Bu açıklama sonrası Ozan Tufan, umutlansa da bu durum kısa sürdü.

Ozan Tufan'ın devre arası takasta kullanılma ihtimali olduğu ifade edildi. Sezon başı 4 milyon euro bonservis bedeli istenen ancak bunu getiremeyen genç futbolcu U21 takımıyla çalışmalara çıkmak zorunda kalmıştı.

ZAMANA BIRAKTIK

Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu gazetemize özel  yaptığı açıklamada çıkan haberleri değerlendirdi.

Başkan Çavuşoğlu, devrearası transfer döneminde Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın da isteği doğrultusunda genç oyuncuyu Alanyaspor kadrosuna dahil etme ihtimali olduğunu belirtti.

Çavuşoğlu, Ozan Tufan’ın Beşiktaşlı Oğuzhan Özyakup’la takasının da gündemde olduğunu belirtirken “Bu transferi zamana bıraktık” dedi.