Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili seçimlerinde vatandaşlık görevi olan oy kullanma hakkının kısıtlanmaması gerektiğini söyledi. 

Başkan Özcan, “Alanya turizm şehri olduğu için turizme bağlı sektörler de çalışan Alanya ve çevresinden Türkiye’nin çeşitli illerinden gelmiş işçilerimiz bulunuyor. Bizler Alanya Kent Konseyi olarak vatandaşlarımızın sorunları ve şikayetlerini dinlemekle mükellefiz. Gelen şikayetler doğrultusunda vatandaşlık görevi olan oy kullanma hakkının Alanya’da bulunan otel, esnaf, ticari işletmeler ve bu gibi sektör sahipleri, yöneticileri ve müdürlerin çalışanlarına 24 Haziran Pazar günü ve uzaklık mesafesine göre bir gün öncesinden oy kullanmaları için izin noktasında gerekli hassasiyeti göstereceklerine inanıyoruz.

 Siyasi Partilerin ve sivil toplum örgütlerinin turizm sektöründe çalışan işçilere hangi partiye oy vereceklerini gözetmeksizin ulaşım imkanlarını sağlamaları noktasında araç  desteği vermelerini bekliyoruz.  24 Haziran seçimlerinin tüm milletimize ve vatanımıza hayırlara vesile olmasını dileriz” dedi. (Haber Merkezi)