Milletvekili Kara, açıklamasında şunları söyledi: “Cumhuriyet Halk Partisi’nin Antalya Milletvekili olarak bugüne kadar görev yaptım. Görev aldığım sürece Antalyalı hemşerilerim başta olmak üzere tüm yurttaşlarımızın sorunlarını dinlemeye ve elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalıştık. Bu süreçte yapamadıklarımız ya da yetişemediğimiz anlar olduysa partililerimizin ve halkımızın affına sığınıyorum.  Antalya’nın sahipsiz derelerine, talan edilen ormanlarına, yalnız bırakılan çiftçisine, unutulan turizm emekçisine hep sahip çıktık. 

KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM

Sizlerle çıktığımız yolun TBMM kısmı parti yönetiminin takdiri ile son bulmakta ancak mücadelemize kaldığımız yerden birlikte devam edeceğiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Yörüklerin Toroslar’da yaktığı ateşe bakın’ şiarını tüm yurt genelinde görünür kılacak azim ve kararlılıkla demokrasiye olan inancımızla halkımız için mücadelemizi sürdüreceğiz. 

Bir fazla insanın yüzü gülsün diye çıktığım yolda çalışma arkadaşlarıma, partili ve partisiz bana her zaman yanımda olan vatandaşlarımıza ve desteklerini her daim gösteren aileme teşekkür ederim.  24 Haziran’da halkın iktidarı ve Sayın Muharrem İnce’nin ülkemizin ve demokrasimizin geleceği adına Cumhurbaşkanlığını kazanması için durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz. 

Gri binaların kararlarına inat, sokağın sesini daha gür haykıracağız.” (Haber Merkezi)