İbrahim İPBÜKER

Alanya’nın tanınmış ve sevilen isimlerinden olan, bir dönem AK Parti Alanya İlçe Kadın Kolları Başkanlığı yapan, halen Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi olan Müzeher Akın için muhteşem bir doğum günü partisi düzenlendi.

KIZI VE DOSTLARINDAN SÜRPRİZ

Müzeher Akın’ın kızı Arzu Balbay’ın organize ettiği sürpriz doğum günü partisine, başta Arabalioğlu Akaryakıt İstasyonu sahibi Ayşe Arslan olmak üzere yakın dostları da tam destek verdi. Marina’da Abdullah Toprak’a ait Karmen Yat’ta gerçekleştirilen muhteşem partiye Müzeher Akın’ın ailesi ve yakın dostları katıldı.

SÜRPRİZLERLE DOLU PARTİ

AK Parti Alanya camiasının ‘Başkanım’ diye hitap ettiği Müzeher Akın için gerçekleştirilen doğum günü partisinde sürprizler arka arkaya gelirken, gece boyunca hem eğlenceli hem de duygu dolu anlar yaşandı.

Yeni yaşına ailesi ve dostları ile birlikte muhteşem bir partiyle giren Müzeher Akın, “Bu özel günümde beni yalnız bırakmayan ve harika bir gece geçirmeme sebep olan başta kızım Arzu Balbay olmak üzere emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım. İyi ki varsınız, iyi ki yanımdasınız” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim