Burak Gül

Milliyetçi Hareket Partisi Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, partisinin haftalık toplantısında basın açıklamasında bulundu. İlk olarak aday tanıtımları ve seçim sürecine değinen Türkdoğan, “Tanıtım programımızı gerçekleştirdik Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli, adayımız Adem Murat Yücel’i tanıttı. Yine 27 Ocakta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleri ile aday tanıtımı gerçekleştirildi. Yine burada Adem Murat Yücel Bey Cumhur İttifakı’nın ortak adayı olarak tanıtıldı. Cumhur İttifakı budur. 15 Temmuz ihanet gecesinde oluşmuş bir ittifaktır. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda kayıtsız şartsız bağlılığımız devam etmektedir. Alanya da Adem Murat Yücel Antalya’da Menderes Türel’i desteklemek tüm dava arkadaşlarımızın boynunun borcudur. Devlet ve milletin menfaatleri için mücadele vermek zorunda olduğumuz bir seçim sürecindeyiz. Biz Cumhur İttifakı’na bağlıyız. Çalışmalarımızı AK Parti İlçe Teşkilatı ile birlikte gerçekleştireceğiz. Sayın Mustafa Toklu Bey ve yönetimi ile istişarelerimiz devam ediyor. Önümüzdeki dönemde seçim çalışmalarımızı programlayıp zafere gideceğiz.”Dedi.

50’NCİ YIL DAVETİ

MHP’nin 50’nci yıl kutlamaları için davette bulunan Türkdoğan, “MHP 50 yıllık köklü bir çınar. 8 – 9 Şubat tarihlerinde 50. Yıl kutlamamız var. Adana’da yapılacak kutlamalara Alanya Belediye Başkanı’mız Adem Murat Yücel ve partililerimiz ile birlikte kalabalık bir şekilde katılacağız. Katılmak isteyen vatandaşlarımız için ücretsiz otobüs kaldıracağız.” İfadelerini kullandı. 

TUNÇ SOYER ELEŞTİRİSİ

CHP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer hakkında da eleştirilerde bulunan Türkdoğan, “Son günlerde kamuoyunu meşgul eden zillet ittifakının adayı Tunç Soyer ile ilgili konuşmak istiyorum. Partimizden kopan bütün ülküdaşlarımıza kapının açık olduğunu belirterek. Cennet mekan başbuğumuzum Alparsan Türkeş ve binlerce ülkücü ağabeyimize işkenceler yapan 12 Eylül mimarı Kenan Evren’in baş tetikçisinin oğlu Tunç Soyer’in aday olması kabul edilemez. Birisi diyor ki suç babadan oğula geçmez. 12 Eylül zindanlarında tutuklu kalmış birçok ülkücünün çocukları bugün devlet memuru olamıyorlar. Ben bunu kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Sayın Adem Murat Yücel ve Sayın Menderes Türel’in zaferle sonuçlandıracağı seçim sürecinde vatandaşlarımızın desteklerini bekliyorum.” İfadelerini kullandı. 

Editör: TE Bilisim