MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve Yönetimi, teröristlerin hain saldırısı sonucu 2015'te şehit düşen polis memuru Abdullah Ümit Sercan'nın ölüm yıldönümü nedeniyle ailesini ziyaret etti. Başkan Türkdoğan, ziyarette şehit Sercan'ın anne ve babası ile sohbet ederek her zaman yanlarında olduklarını ifade etti. Baba Sercan ise ziyaretlerinden dolayı Başkan Türkdoğan'a teşekkür etti.

Ziyaret sonrası kısa bir açıklama yapan Türkdoğan, "Şehidimiz Abdullah Ümit Sercan'ın vefatının 3. seneyi devriyesinde şehidimizin annesi Gülten Sercan ve babası Durmuş Sercan'ı, yönetim kurulu üyelerimizle ziyaret ettik, acılarını paylaştık. Tüm şehit ailelerimizin yanındayız" dedi.

MEHMET RÜZGAR’A ZİYARET

Başkan Türkdoğan, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Alanyalı çiftçilerin sorunlarını konuşmak üzere, İlçe Tarım Müdürü Mehmet Rüzgar'ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan MHP İlçe Başkanı Türkdoğan, Alanyalı tarım üreticilerine verdikleri desteklerden ötürü Müdür Rüzgar'a teşekkür etti. Başkan Türkdoğan, Müdür Rüzgar'a çiftçilerin yaşadığı sıkıntılardan bahsetti.  İlçe Tarım Müdürü Rüzgar ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, her zaman çiftçilerin yanlarında olduklarını ifade etti.