Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, "26 Ağustos 1071 Malazgirt Zaferimiz Anadolu'nun kapılarını büyük Türk milletine açmıştır. Yine 26 Ağustos 1922'de başlayan ve 30 Ağustos'ta zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz da Anadolu'yu ebediyen Türk yurdu olarak kalmasını sağlamıştır. Buradan vatanımızın, milletimizin birliği, dirliği, bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden Sultan Alparslan'dan, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramımızın kutlanılması sebebiyle Alanya Belediyemiz tarafından da bir dizi etkinlikler düzenlendi. Sayın Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel adına 30 Ağustos'ta düzenlenecek fener alayı yürüyüşü ve Koray Avcı konserine tüm Alanya halkını davet ediyoruz" dedi. 

“1 MİLYON İNSAN BİR ARADAYDI”

Kurban Bayramı'nda Alanya'nın 1 milyonluk bir nüfusa hizmet edebileceğini gösterdiğini ifade eden Türkdoğan, "Mübarek Kurban Bayramımızı idrak ettik. 9 günlük resmi tatille birlikte 1 milyonun üzerinde insanın bir arada olduğu anı Alanya'da yaşadık. Bu bayram tatili süresince ülkemizin dört bir yanından, dünyanın birçok yerinden olduğu gibi turistler vardı. Herhangi bir olumsuzluk, asayiş noktasında herhangi bir terslik yaşanmadı. Bu noktada başta ilçe emniyet müdürümüz, jandarma komutanımız ve ekipleriyle, Alanyamızın huzurlu bir şehir olması için var gücüyle hep birlikte mücadele eden Alanya Cumhuriyet Başsavcısı'na ve Alanya Adliyesi personeline teşekkür ediyoruz. Şehrimiz huzurlu bir şehir olarak bayramı atlattı. 1 milyon 300 bin civarındaki bir kalabalığa her anlamda hizmet veren Alanya Belediyesi'ni ve personelimizi buradan kutluyorum. Alanya 1 milyonun üzerinde bir nüfusa hizmet verebilen bir şehir haline gelmiştir. " diye konuştu.

 “AF TASARISI MECLİSE SUNULACAK”

MHP'nin son günlerde gündemden düşmeyen af tasarısı konusunda da açıklamalar yapan Türkdoğan, "Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) açılması ile birlikte MHP'nin daha önce gündeme getirdiği bir af meselesi var. MHP Genel Başkan Yardımcımız Fethi Yıldız'ın yaptığı açıklamalar doğrultusunda inşallah meclis açılır açılmaz af ile ilgili hazırlanan tasarı gündeme getirilecek. Bu afla birlikte de PKK, FETÖ gibi terör suçluları, kadın ve çocuk istismarında bulunanlar, bölücüler, vatan hainleri dışında kader mahkumlarını inşallah bir nebze rahatlatacak, nefes aldıracak bir tasarı inşallah gündeme getirilecektir. Bunu da MHP adına beyan ediyorum” ifadelerini kullandı.