Türkdoğan, CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ’ın “Köylere hizmet gitmemiş” açıklamasına ise “Bunu söyleyen kişiler kaç defa köylere gitmiş” diye yanıt verdi. 

Burak Gül

Milliyetçi Hareket Partisi Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkodoğan basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Gerçekleştirilen organizasyonlardaki katılımların tatmin edici olduğunu işaret eden Türkdoğan Vatandaşları Cumartesi günü yapılacak olan “Alanya Geleceğine Yürüyor” yürüyüşüne davet etti. MHP İlçe Başkanı, “Hepinizin bildiği üzere seçimlere 10 günden az bir süre kaldı. Bu süre zarfında 17 Mart tarihinde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Antalya’da gerçekleştirdiği mitingine coşkuyla katıldık. Yine 20 Mart günü Liderimiz Devlet Bahçeli2nin Antalya’da gerçekleştirdiği mitingimize hep beraber katıldık. Liderimiz Devlet Bahçeli Menderes Türel’i makamında ziyaret etti. Yine Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümü olan 18 Mart’ta İç İşleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun katılımı ile coşkuyla Mahmutlar Seçim ofisimizin açılışını gerçekleştirdik. Bu güzel organizasyonların bu büyük katılımlı toplantılarına ardından Cumartesi günü Alanya’da Cumhur İttifakı’nın adayı Adem Murat Yücel ve AK Parti İlçe Teşkialtı ile ortaklaşa gerçekleştireceğimiz Alanya Geleceğine Yürüyor isimli yürüyüş programımız var. Saat 14:00’da Alanya Öğretmenevi önünden başlayacak yürüyüşümüz İnşallah yine yoğun katılımla gerçekleşir. Bugüne kadar yaptığımız hiçbir organizasyonumuzda Allah’a Şükür mahcup olmadık. Yarın da çok kalabalık coşkulu heyecanlı kitle ile Alanya’da Cumhur İttifakı’nın gücünü göstereceğiz. Yapacağımız yürüyüşe Dış İşleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Büyükşehri Belediye Başkanımız Sayın Menderes Türel ve Cumhur İttifakı milletvekillerimiz katılacak. Alanya’da Adem Murat Yücel’in Antalya’da Menderes Türel’in büyük bir farkla seçimi kazanacağınız biliyorum, seçim çalışmalarımız da bunu görüyoruz.” İfadelerini kullandı. 

“BUNU SÖYLEYENLER KAÇ KÖYE GİTMİŞLER”

CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ’ın “Kırsala hizmet gitmemiş hiçbir şey yapılmamış“ şeklindeki eleştirilerinin hatırlatıldığı MHP İlçe Başkanı Türkdoğan, “Seçim sürecindeyiz huzur içerisinde bir seçim süreci geçiriyoruz. CHP İlçe Başkanı’nın ne dediğini ben bilmiyorum. Ancak seçim çalışmaları kapsamında gittiğim her mahallede Adem Murat Yücel’in ve Büyükşehir Belediyesi’nin büyük hizmetler yaptığını görüyorum. Vatandaşların söyledikleri de bunları doğruluyor. Bu sözü söyleyenler bu güne kadar kaç köyü ziyaret etmişler bilmiyorum.” Şeklinde yanıt verdi.