Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, beraberindeki Alanya Belediye Meclisi'nin Ak Partili üyeleri  ve yönetimiyle birlikte Cikcilli Mahallesi'nde MHP'li Alanya Belediye Meclis Üyesi Kerim Ertekin ve hayırsever vatandaşlar tarafından yaptırılan Cikcilli Uzunsırt Camii'nin açılışına katıldı.

Açılış sonrası mahalle toplantılarına katılan Başkan Toklu'nun ilk ziyareti, Dere Mahallesi oldu. Mahalle halkının neredeyse tamamının katıldığı toplantıda Toklu, akrabaları ve mahalle halkı tarafından sevgiyle karşılandı. Mahalle halkı, "Yeni görevinin tekrar hayırlı olmasını dileriz. Sen bizim, bu bölgenin evladısın. Bu görevde olmandan gurur ve onur duyduk" dediler.

Toplantı sonunda teşekkür konuşması yapan Toklu, "Kendi mahallemin insanlarının ilk günden bugüne şahsıma ve Ak Parti'ye gösterdikleri desteğin gururunu yaşadım. Herkese teşekkür ederim. Toplantımızı organize eden Dere Mahalle Muhtarı Hüseyin Uysal, Mahalle Başkanı Ahmet Şengöz ve değerli halkımıza ilgilerinden dolayı teşekkür ederim" diye konuştu. 

Editör: TE Bilisim