Adalet Ve Kalkınma Partisi Alanya İlçe Teşkilatında haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı sonunda açıklama yapan İlçe Başkanı Mustafa Toklu, ’Haftalık Yönetim Kurulu Toplantımızı gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Bu hafta Alanya AK Parti ailesi olarak acılı bir hafta geçirmekteyiz. Yönetim Kurulu Üyemiz Mimar Oya Diler’in eşi partilimiz Hasan Murat Diler’in vefatıyla birlikte bu hafta üzüntülüyüz. Ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Bilindiği üzere dün 15 Temmuz hain darbe girişiminin 3. yıl dönümü tüm ülkede olduğu gibi Alanya’da da sivil toplum örgütleri ve siyasi partilerle birlikte andık. İnşallah bir daha 15 Temmuz gibi hain darbe girişimlerle karşı karşıya kalmayız ve bu tarz günlerle karşılaşmayız. Tabi ki gönül isterdi ki dün ki Milli Birlik ve Demokrasi günümüzde siyasi partiler daha yoğun bir şekilde, parti temsilcileri ve başkanları ile katılmalarını isterdik. Ancak alanda birçok siyasi parti başkanı ve temsilcisini şahsen göremedim. Bu birlik günüydü ve 2016 yılında hangi partiden olursa olsun Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatı ile tüm vatandaşlarımız sokağa inmiş ve terör örgütü karşısında dimdik silahsız bir şekilde durmuşlardır. İnşallah bir daha bu tarz günler yaşatmaz rabbim bizlere.

Geçen hafta da ulaşımla ilgili kamuoyunu meşgul eden konular vardı. Çevre yolunun 2. etabı ile ilgili ve Kuşyuvası yolu ile ilgili hazırladığımız dosyaları Ulaştırma Bakanımız ve milletvekillerimize ilettik. İnşallah önümüzdeki süreçte ulaşımla ilgili çalışmalar daha da hızlanacaktır’ dedi.

‘SÖZÜN YERİNE GETİRİLMESİNİ İSTİYORUZ’

Alanya Teleferik tarafından Alanyaspor’a verilecek olan her yolcu başına 1 TL ile ilgili de konuşan Başkan Toklu,’ Hızlı bir şekilde taahhüt edilen Alanyaspor’a verilmesi gereken 1 TL’nin verilmesi ile ilgili talebimizi zaten ileteceğiz. Alanyaspor bizim kırmızı çizgimiz ve Alanyaspor’a verilen bu sözün yerine getirilmesini istiyoruz’ diye konuştu.