Murat Boz Bodrum-Gümüşlük’teki villasında annesi, sevgilisi Aslı Enver ve abisinin olduğu tatil ortamında seslerinin gizlice kaydedilip yayınlandığını iddia etmişti.

Olay hakkında konuşan Boz'un meslektaşı Hadise böcek yerleştirildiğini ifade ederek, “Buradan beni çıkarken çekebilirsiniz. Ama evinize işitme cihazı yerleştirmek ve dinlemek nedir. Biz ünlüyüz diye insan değil miyiz? Ben Murat’la konuştum. O çok üzgün bu işin peşini bırakmayacak” demişti.

Ancak Boz'un şikayeti hakkında "Şöhret sahibi kişilerin belli ölçülerde haklarında çıkan dedikodulara ve özel hayatlarıyla ilgili haberlere katlanmak zorunda olduğu" belirtilerek takipsizlik kararı verilmişti.

Gelişmelerden sonra suskunluğunu bozan 37 yaşındaki şarkısı şu açıklamayı yaptı: 

"Biz ünlüyüz katlanmak zorundayız, evimiz de bile rahat edemeyiz, tamam kabul. Peki ya annem? O da ünlü bir şahsın annesi olmasından dolayı kendi evinde yaptığı özel konuşmaların gazetelere yansımasına katlanmak zorunda mı? Bakalım savcı buna ne diyecek!"

"Ben 'Konuşmalarımız kaydedilmiş' dedim nasıl kaydedildiğini bilmiyorum. Evimin önü sazlık. Fotoğrafların çekildiği yerden seslerimizin kaydedilmesi olanaksız hatta imkansız. Bildiğim konuşmalarımızın birebir gazetelerde yazılmış olması..."

"O konuşmaların dışında birçok özel konu da konuştuk. Ya gizlice sazlıkların içine gizlenilip dinlenilmiş ve kameralar kaydedilmiş ya da yine sazlıkların içinden kulak misafiri olup konuşmalar birebir gazeteler servis edilmiş."

"Öyle bir lanse ediliyor ki sanki biz evimizin içinde terasımızda bağara çağara muhabbet ediyoruz. Zaten savcıdan istediğimiz bu konuşmaların nasıl kayıt altına alındığının da ortaya çıkarılması yönündeydi."

Hadise de 'Kaydedilmiş' dememden dolayı yanlış anlamış olabilir. Birine 'Yalancı' sıfatı yakıştırmak bu kadar kolay olmamalı.

MURAT BOZ NE ZAMAN EVLENİYOR?

Murat Boz, sevgilisi Aslın Enver ile evleneceği sorularına "Biz de sizden öğreniyoruz" diye cevap verdi.

Sevgilisi Aslı Enver ile evlilik planları yaptığı iddia edilen popçu Murat Boz, önceki akşam yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı ile birlikte Bebek'te görüntülendi.

Murat Boz ve Acun Ilıcalı, Bebek Midyeci’sinde 20’şer tane midye dolma yedi.

Çıkışta mavi gözlüğü ile dikkati çeken Boz, sevgilisi Aslı Enver'e evlenme teklif ettiği ve 'Kız isteme' haberleriyle ilgili sorulara kısa ve net bir cevap verdi.

37 yaşındaki şarkıcı "Biz de sizden öğreniyoruz. Yok öyle bir şey" dedi.

Kardeşim Benim’ filminde birlikte rol alıp Ocak 2016’dan beri aşk yaşayan Murat Boz (37) ile Aslı Enver (33), geçtiğimiz nisan ayında ayrılmıştı. Sessiz sedasız tekrar bir araya gelen çiftin yakın bir tarihte evleneceği iddia edilmişti.