Alanya Şoförler Odası sportif faaliyetleri kapsamında yer alan ve bu yıl 8’incisi düzenlenen Şoför Cup Halı Saha Futbol Turnuvası final heyecanına AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, oda başkanları ve çok sayıda oda üyesi katıldı

Şoför cup Halı Saha Futbol Turnuvasında Otogar Taksi ve Çiçek Taksi arasında oynanan üçüncülük maçını Otogar Taksi  kazandı. Alaaddin Beach Taksi ve Okurcalar Taksi arasında oynanan final maçını ise Okurcalar Taksi kazandı.

Okurcalar Taksi, şampiyonluk kupasını Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’den alırken Alaaddin Beach Taksi 2’incilik kupasını AESOB başkanı Adlıhan Dere’den aldı.

Şoför Cup Halı Saha Futbol Turnuvası ile ilgili açıklama yapan oda başkanı D.Ali Akkaya , “Bu tip sportif faaliyetler üyelerimiz arasında birlik beraberlik ve kaynaşmanın  bir gösterisidir. Havanın soğuk olmasına rağmen final maçlarına gelerek arkadaşlarını destekleyen üyelerimize çok teşekkür ederim. Seyirci katılımının yüksek olması maçlarda heyecanı ve rekabeti de arttırmaktadır. Çok keyifli ve çekişmeli maçlar seyrettik. Yoğun programına rağmen organizasyonumuza Antalya’dan gelerek katılan AESOB başkanımız Adlıhan Dere başkanıma esnafım adına çok teşekkür ederim. Bizleri çok onurlandırdı. Ayrıca esnafımıza verdiği hizmetleri ile her zaman yanımızda olduğunu gösteren Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel’e de bizlere zaman ayırdığı ve turnuvamızın finaline katıldığı için yine esnafım adına teşekkür ediyorum. İlçemizde faaliyet gösteren esnaf odası başkanlarım ve turnuvamızın sponsorlarına da finalde bizleri yalnız bırakmayarak bu heyecanımıza ortak  oldukları için çok teşekkür ediyorum. Çok güzel ve keyifli bir turnuva oldu. Emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ederim‘’ dedi.