Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, CHP ve İYİ Parti’nin il ve ilçe başkanlarının yanı sıra Antalya’daki seçilmiş 10 belediye başkanı ile bir araya geldi.

Toplantıya CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ’da katıldı. Toplantıda Alanya'nın sorunlarını dile getirdiklerini söyleyen Karadağ, ''Alanyamız'da sorunlarımızın en başında kırsal mahallelerimizde ki çalışmalar geliyor’ dedi. Bunları ayrıntılı olarak Sayın Böcek ve danışmanlarına daire başkanlarına anlatma fırsatı bulduk. Ortak sorunumuz hem bölgemizin genel sorunu  başta asfalt daha sonra su sorunuydu. Bunları geniş etraflıca hangi mahallemizde  ne tür sorunlar var, ne zaman çözebiliriz bunu konuştuk.Bu konuları muhtarlarımızla veya mahalle temsilcilerimiz ile birlikte ele alırız bu konuları ayrıntılı bir şekilde konuşma fırsatı ve çözme imkanı bulduk. Sayın Böcek biliyorsunuz ilk ilçe toplantılarını Alanyamız'da yaptı. Alanya'nın birçok sorununa kendisi hakim vaziyette. Bir defa daha üzerinden geçmek bizim için çok daha faydalı oldu'' dedi.

Seçimin ardından 100 günlük mesaide Böcek’in ara vermeden çalıştığını söyleyen Karadağ, "Antalya borç sarmalı içinde fakat kesinlikle bu borç sarmalı yatırımları engellemeyecek" dedi.