Döşemealtı Sanayici İş Adamları Derneği’nin (DÖSİAD) geleneksel Perşembe toplantılarının bu haftaki konukları İyi Parti İl başkanı Ahmet Aydın, İyi Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, CHP ve Millet İttifakı’nın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek ve Döşemealtı Belediye Başkanı ve Adayı Turgay Genç oldu. 

Millet İttifakı’nın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek, DÖSİAD’ın bütün sosyal projelerine destek olduğunu söyledi. Böcek, DÖSİAD üyelerine projeleri hakkında başlıklar halinde bilgi verdi. Yerelden kırsaldan kalkınacak, üreticiyi tüketiciyle projelerinin olduğunu ifade eden Böcek, “Son zamanlarda troller oluştu. Troller bizim projelerimizle ilgili Türel’in projelerini aldınız verdiniz diyorlar. Biz projelerimizi Sayın Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Menderes Türel projelerini açıklamadan önce noterden onaylattık. Bizim kimsenin projesine ihtiyacımız yok” dedi. Böcek,” Troller Muhittin Böcek göreve gelirse işçi kardeşlerimizi çıkartacağımızı söylüyor. Biz bugüne kadar kimsenin ekmeğiyle oynamadık. İnsanlarımızın yaşamına katkı koymaya çalıştık. Yardımlarla ilgili yardımlarınız kesilir diye yardım verilen kişiler aranıyor. Muhittin Böcek 25 yıldır Antalya’da yardım yapar. Biz siyaseti nezaket kuralları içerisinde yapacağız. Kimin ne dediğine hiç bakmayacağız. Biz sadece vatandaşımızı dinleyeceğiz. Vatandaşımızın önerisi neyse biz birlikte yaparız dedik” dedi. 

Seçim çalışmalarını, projelerini Antalya’nın ihtiyaçlarına göre hazırladıklarını belirterek, “Antalya’mıza 50 yıllık bir öngörüyle planlı, programlı bir kent yapmak için geliyoruz. Ben burada her şeyi bilimsel, ulaşımla ilgili ulaşım master planı yapacağız. 7 ilçemizde yapılmıştı. Ulaşımla ilgili bilimsel anlamda sonuca göre bakıp çalışmamızı yapacağız” dedi. 

ANTALYA'NIN PARASINI ÇAR ÇUR ETTİRMEYİZ 

Antalya’daki arıtmalarla ilgili çalışmaları master planla gerçekleştireceklerini belirten Böcek, “Antalya’da 32 arıtma var ama yetersiz. Arıtma ile ilgili çalışmalarımızı baştan sona master planla gerçekleştireceğiz. Geçenlerde Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel Başkan, herhalde yorgunluktan olsa gerek Antalya’da 32 arıtma tesisi var. Hepsini biz yaptık demişti. Antalya Büyükşehir Belediyesi yaptı doğru ama 2 tane yaptı. Bir ay önce de birinin ihalesini yaptı. Biz siyaseti nezaket kuralları içerisinde yaptık. İttifak dedik biz gönüllerin ittifakı olduk. 25 yıllık siyasi hayatımda Muhittin Böcek olarak projeleri hep beraber yaptık. Halka hizmeti hakka hizmet dedik. Hizmetin hasedi yok dedik. Bizim yapmak istediğimiz vatandaşın parasını çar çur etmeden doğru projelerle Antalyalı, köylü, kentli, üretici kazansın” dedi.