Türkiye'yi kahreden olayda Sedanur Güzel'in otopsisi Erzurum Adli Tıp Kurumunda yapıldı. 9 yaşındaki Sedanur'un cesedi 7 gün sonra bulunmuştu. İlk bulgular küçük kızın cinsel istismara uğradığı yönünde oldu. Kesin sonuçları otopsi raporu ortaya koyacak. Ancak adli tıp herkesin merakla beklediği raporu henüz açıklamış değil. Erzurum Adli Tıp'ının bu hafta kesin sonuçları duyurması bekleniyor.

Kars'ın Kağızman ilçesine bağlı Paslı köyünde 16 Eylül'de kaybolan Sedanur Güzel bir hafta boyunca köyün her yerinde aranmıştı. Annesi kızının sonunun Leyla ve Eylül gibi olmasından korkuyordu. Korktuğu da oldu. Sedanur öldürülmüş olarak bulundu.

Cesedi korkunç bir haldeydi : Sedanur'un cansız bedenini bulan ekipler böyle bir vahşeti daha önce görmediklerini belirterek şunları anlattılar:

-"Bir taş var taşın alt tarafına koymuş, üzerine taşlar yığarak kapatmaya çalışmış. Kokudan dolayı ortaya çıkmış. Öyle ki ceset kurumuştu. Bir taşa bir oduna dokunursun ya öyleydi. Sedanur kuş gibi hafif olmuştu. Böyle bir vahşet olamaz. Anlatamıyorum, taşların arasına koymuş. Böyle bir vicdan olamaz".

Aranan yerde bulunması kuşku yarattı : Sedanur Güzel'in cesedinin bulunduğu yer köye 1 kilometre uzaklıktaki kayalık bir alan. Kars Valisi Rahmi Doğan daha önce cesedin bulunduğu yerin civarında arama yapıldığını açıkladı. Sedanur'un cesedinin sonradan oraya getirilip bırakılmış olma ihtimali var.

Sedanur'un otopsi sonuçları  : Sedanur'un otopsisini Erzurup Adli Tıp kurumu yaptı ve küçük kızın cenazesini ailesine teslim etti. Sedanur toprağa verilirken adli tıp kurumunun raporu açıklaması bekleniyor. İlk bulgular Sedanur Güzel'in tecavüz kurbanı olduğu yönündeydi. Sedanur'un nasıl öldürüldüğü otopsi ile netleşecek.

sedanur-2.jpgsedanur.jpgsedanur-3.jpg

Ertan Bozkurt mu öldürdü? : Sedanur Güzel'in kaybolmasıyla ilgili şu anda sadece bir kişi tutuklu. O kişi de cezaevi firarisi olan Ertan Bozkurt. Sedanur'u son gören kişi de yine o... Sabıkası hayli kabarık olan Ertan Bozkurt'un cep telefonundan da cinsel içerikli görüntüler çıktı.

Sabıkası hayli kabarık olan Ertan Bozkurt'un cep telefonundan da cinsel içerikli görüntüler çıktı. Facebook hesabı ise sapkın cinsel eğilimleri olduğunu ortaya koydu. Ertan Bozkurt'un takip ettiği hesaplar erkek erkeğe ilişki de dahil hard porno hesaplarını içeriyor. Ertan Bozkurt sahte kimlikle firariyken Sedanur Güzel'in kaybolmasıyla ilgili ATV'de Müge Anlı'nın programına bile çıktı. Sedanur'u son gören kişi olarak konuşan Ertan Bozkurt küçük kızı arama çalışmalarına da katılmış hatta babasına kızının kayıp olduğunu cep telefonu ile arayıp haber vermişti.

SABIKASI ÇOK KABARIK : Sedanur'un katil zanlısı olma ihtimali yüksek olan Ertan Bozkurt'un 5 suçtan sabıkası var. Sabıka kaydındaki suçlar şu şekilde sıralanıyor:

-Adam öldürmeye teşebbüs

-Kasten yaralama

-Ruhsatsız silah bulundurma

-Kız kaçırma

-Hırsızlık