Türkiye A Milli Futbol takımı ile 31 Ağustos tarihinde Antalya Arena'da hazırlık maçı oynayacak Rusya Federasyonu'nun A milli takımı, 29 Ağustos günü Antalya'da olacak. Türk milli takımı ise 27 Ağustos'ta kente gelecek. Her iki ülkenin milli takımı, 2015'in Kasım ayında yine Antalya'da yapılan G-20 Liderler Zirvesi'nde liderlerin konakladığı otellerde kalacak.

Rusya lideri Vladimir Putin, G-20 Liderler Zirvesi'nde Belek'te Max Royal Hotel'i seçmişti. Rusya'nın milli takımı da Putin'in konakladığı bu otelde konaklayacak ve maç hazırlıklarını burada yapacak. Türk milli takımı da G-20 Liderler Zirvesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konakladığı Regnum Carya Hotel'de kalacak.

İki ülke liderinin maçı birlikte izlemek için kente gelmesi ihtimali üzerine Max Royal Hotel'de Putin için, Erdoğan için de Regnum Carya Hotel'de hazırlıklar tamamlandı. 

OTEL MÜŞTERİSİNE ÜCRETSİZ MAÇ BİLETİ

Türk milli takımının konaklayacağı Regnum Carya Hotel, 27 Ağustos- 4 Eylül tarihleri arasında bu otelde konaklayacak tüm müşterilerine Türkiye- Rusya müsabakasının biletleri ve stadyum transferinin hediye edileceğini duyurdu.