Antalya’da yaz aylarında vatandaşların göç ederek, sonbahara hatta kışa kadar kaldıkları yaylaları ziyaret eden AK Parti Antalya Milletvekili ve MKYK Üyesi Av. Mustafa Köse, vatandaşlarla sohbet etti. İlk olarak Korkuteli ilçesindeki Yağca yaylasını ziyaret eden Köse, yaylanın ihtiyaçlarını yerinde tespit etti. Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ASAT Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen sondaj çalışmasını inceledi, bu sondaj çalışması ile yaylanın su ihtiyacını karşılamak için Büyükşehir Belediyemizin gayret içinde olduğunu belirtti.

Milletvekili Köse’nin ikinci durağı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2001 yılında AK Parti’nin kurulmadan önce Antalya’da ilk ziyaret ettiği yer olan Söbüce Yaylası oldu. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanan Köse, “Bu yaylanın bizim için ayrı bir önemi var. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, partimizi kurmadan önce ilk ziyaretini buraya yapmıştı. Bizde her fırsat bulduğumuzda Söbüce Yaylası’nı ziyaret ederek, Antalya’nın çeşitli mahallelerinden buraya gelen vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz” dedi.

Vatandaşların taleplerini dinleyen Milletvekili Mustafa Köse, “Yaylardaki vatandaşlarımızın en büyük beklentisi, elektrik ve su aboneliği ile yol sorunu. Büyükşehir Belediyemiz yolların asfaltlanması konusunda yoğun bir çalışma içerisinde. Her yıl yayla yollarının daha da güzelleştiğini ve ulaşımın çok daha kolaylaştığı görüyoruz. Asfaltlanmayan yerler de imkanlar ölçüsünde zamanla bitirilecektir” dedi.

Yayla incelemeleri kapsamında özellikle yaşlıları evlerinde ziyaret eden Köse, “Yaylalardaki diğer sorunların çözümü için de başta Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavusoğlu olmak üzere tüm milletvekillerimizle gayret ediyoruz. Yayla kültürünü yaşatmak ve vatandaşlarımızın burada her türlü imkana kavuşabilmelerini sağlamak için çalışıyoruz” diye konuştu.

AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse’nin son durağı, Döşemealtı İlçesi’ne bağlı Dağbeli mahallesi oldu. Burada partililerle ve vatandaşlarla bir araya gelen Köse, bölgenin ihtiyaçları konusunda gelen taleplerin çözümü konusunda girişimlerde bulundu.