Ahmet TUNÇ
24 HAZİRAN Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinin ardından Antalya ve ilçelerinde teşkilatlarla buluşan İl Başkanı Mustafa Aksoy›un düzenlediği toplantıya Alanya ilçe yöneticileri ve partililer katıldı.

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin emir ve talimatları doğrultusunda 24 Haziran genel seçimlerinde ülkemizin ve milletimizin bekası için bir yola girdik. ‘Cumhur İttifakı Millet Aklı’ düşüncesiyle çıkılan bu yolda yanımızda olan herkese teşekkür ediyor ve şükranlarımı sunuyorum. Alanya’mızda zor şartlar altında, ihanetlere ve kumpaslara karşı biz bu mücadeleyi verdik” dedi.

‘YEREL SEÇİMLER İÇİN ÇALIŞACAĞIZ’

İl Başkanı Aksoy da, “24 Haziran seçimlerinin ardından tüm yönetimlerimize, partilerimize teşekkür etmek için İlçe teşkilatlarımızla bir araya geliyoruz. Aldığımız oyların düşük olması moral, motivasyon kaybına sebep olmasın. Partimize oy veren seçmenlerimize teşekkür ediyoruz, ancak oy vermeyenlere küsecek halimiz yok. Sandığa gidip vatandaşlık görevini yapmakta teşekkür etmeli ve MHP’ye yerel seçimlerde bir oy daha fazla kazandırmak adına milletimizle bir arada olup çalışmalarımızı yapacağız. Teşkilatlarımız da bu süreçte belirli çalışmalar yaptı. İlçe başkanlarımız da milletvekili adaylarımız da bu partiye emek veren kişilerdir. Bundan sonraki süreçte bizler 2019’un mart ayında yapılacak yerel idareler seçiminde nasıl oy arttırırız, buna odaklanarak çalışmalarımızı yapacağız. Teşkilatlarımızın belirlediği ilçelerimizde ve kırsallarda toplantılarımıza milletvekilimizle birlikte devam edeceğiz. Tek tek tüm seçmenlere ulaşma şansımız maalesef yok, ancak bunu yöntemlerine göre çalışıp herkese çalışmalarımızı anlatmaya, teşekkür etmeye gayret edeceğiz. Sebeplere takılmadan önümüze bakmalıyız. MHP 1 Kasım’dan sonra değişik badireler atlatarak bugüne geldi. Meselelere bunlara bakarak bir değerlendirme yapmalıyız. İlçeler içerisinde Alanya teşkilatı yapılanmalarını yüzde 99 tamamlamış, Alanya halkıyla iyi ve kötü gününde her zaman bir araya gelen bir yapıda. Ben de ilçe başkanımız nezdinde seçim sürecinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yerel idareler seçiminde de Alanya’da yeniden MHP’li bir belediye olması için çaba göstereceğiz” şeklinde konuştu.