İlçe binası önünde gerçekleştirilen iftar organizasyonuna Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Milliyetçi Hareket Partisi Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy, MHP Alanya ilçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu meclis üyeleri ve yüzlerce vatandaş katıldı.

Dua ile başlayan yemeğin ardından açılış konuşması yapan MHP İlçe başkanı Mustafa Türkdoğan ''Bu mübarek ramazan ayında Cenabı Allah'a bir kez daha şükrediyorum ki, böyle müstesna bir kalabalıkla bizleri iftar sofrasında buluşturdu. Yaradan Rabbime bir kez daha şükürler olsun. Önemli bir tarihin yarın yüzüncü yıl dönümü, bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün milli mücadele kahramanlarını ve vatan savunmasında ebediyete intikal eden tüm şehitlerimizi rahmet minnet ve dua ile anıyorum. Ne mutlu Türküm diyene'' dedi.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de, ''Bu güzel iftar akşamında emeği geçen başta ilçe başkanımız ve yönetim kuruluna  teşekkür ederim. Hayırlı iftarlar diliyorum Hayırlı akşamlar'' dedi. (Haber Merkezi)