Hafize DEMİREL - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan,  parti binasında gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısı sonrası bir basın açıklaması yaptı. 

TÜM ALANYA'YI DAVET ETTİ

Türkdoğan ilk olarak 18 Mart tarihinde yapılacak olan MHP Büyük Kurultayı'na tüm vatandaşları davet ederken, "49 yıllık mazisiyle cennet mekan Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in kurduğu milli bekamızın mimarı, genel başkanımız, Türkmen Beyimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey’in liderliğinde önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben anlayışıyla siyaset yapan; Türk milletinin yarım asırlık çınarı Milliyetçi Hareket Partimizin 12. Olağan Büyük Kurultayı 18 Mart 2018 Pazar günü Ankara Kapalı Spor Salonunda saat 10.00’da yapılacaktır. ‘Milli duruş, şühedaya vefa, millete beka’ sloganıyla yapılacak olan partimizin büyük kurultayına bütün partililerimizi, Alanyalı hemşerilerimiz ve vatandaşlarımızı davet etmek istiyorum. MHP olarak 17 Mart Cumartesi akşamı parti binamızın önünden gece saat 23.00’de otobüslerle Ankara’ya gitmek isteyen bütün vatandaşlarımızı Ankara’ya götüreceğiz” dedi.

APAYDIN'A HODRİ MEYDAN

MHP'den ayrılan ve İyi Parti Alanya İlçe Başkanlığı görevine getirilen Yücel Apaydın geçtiğimiz günlerde yaptığı basın açıklamasında Alanya Belediyesini kazanmak istediklerini söylemişti. Bir gazetecinin bu sözleri hatırlatması üzerine konuşan Türkdoğan, "Bizim gündemimizde herhangi bir siyasi parti yok. Şu anda Alanya Kalesi’nin burçlarında 3 hilalli bayrağımız asılı durumda. Bizim de MHP olarak öncelikli görevimiz 3 hilalin orda asılı kalmasını sağlamak. Alanya’mızın geçmişte tarihi sorumluluğuna yakışır bir şekilde, Selçukluya başkentlik yapmış Alanya’da Türklük guru ve şuuru, İslam ahlak ve faziletini düstur edinmiş MHP’nin hak, hukuk ve adaleti temsil eden 3 hilalini orada muhafaza etmek üzere biz görevimizi yapıyoruz. İndirmek isteyenler buyursunlar denesinler efendim" diye konuştu.

Editör: TE Bilisim