Mahalle ziyaretleriyle sürekli halkın içinde olan ve sorunları dinleyerek çözüm yolu üreten Milliyetçi Hareket Partisi Alanya İlçe Teşkilatı yöneticileri, dün sabah saatlerinde İncekum Mahallesi’ne giderek vatandaşlarla buluştular. 

İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve yönetimi,  İncekum Mahalle Başkanı ile birlikte Mahalle Muhtarı Orhan Baysal’ı ziyaret etti. Başkan Türkdoğan, “Dünya çapında marka değeri olan İncekum Mahallesi’nin sorun ve beklentileri üzerine değerlendirmelerde bulunduk” dedi.

İncekum’da esnaf ziyareti de yapan Başkan Türkdoğan, “Esnafımıza hayırlı işler dileyerek, talep ve önerilerini not aldık. Dava arkadaşımız Cumali Öğüç ve Hüseyin Demirer’i Avsallar’daki işyerinde ziyaret ettik” şeklinde konuştu.

2014 yılından bu yana Alanya Belediye Başkanı olan MHP’li Adem Murat Yücel’in Alanya merkez, doğu ve kırsalın yanı sıra batı Alanya’ya da büyük hizmetleri olduğunu söyleyen Başkan Türkdoğan, 31 Mart Yerel Seçimleri’nden önce özellikle batı Alanya için hayata geçirilen ve hazırda bekleyen çok sayıda proje olduğunu, Alanya Belediyesi’nin batı Alanya’nın refahı ve gelişmesi için çok sayıda projeyi hayata geçirdiğini ifade etti. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim