İbrahim İPBÜKER
Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte siyaset dünyasında da gözle görülür bir hareketlilik yaşanmaya başlarken, son günlerin en faal partisi olarak Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) göze çarpıyor. Beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ve diğer partililerle birlikte seçim startını veren İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, dün de Ahmet Tokuş Bulvarı ve Eczacılar Caddesi’nde esnaf ziyaretleri yaptı.
ESNAFIMIZI SELAMLADIK
Göreve geldikleri günden bu yana durmaksızın çalıştıklarını ve sürekli sahada olduklarını vurgulayan MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, “Yönetim kurulundaki arkadaşlarımız ile birlikte esnaf ziyaretleri yaparak, vatandaşlarımızı selamladık, istek ve sorunlarını dinleyip, taleplerini aldık. Bunların gerçekleşmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.
LİDERİMİZİN EMRİNDEYİZ
Yılmadan, bıkmadan, usanmadan çalışmalara devam edeceklerini vurgulayan Başkan Türkdoğan, “Liderimiz Devlet Bahçeli’nin emrinde davamızı ve partimizi daha iyi yerlere taşımak için ekip arkadaşlarımızla birlikte davamızı anlatmaya devam edeceğiz. Hakkın yolunda, milletimizin yanındayız” diye konuştu

Editör: TE Bilisim