Oyunu kullanmak üzere eşi Hülya Çavuşoğlu ile ilçeye bağlı Türkler Mahallesi'ndeki Ayşen Cengiz Urfalıoğlu İlkokulu'na gelen Mevlüt Çavuşoğlu, burada seçmen ve görevlilerle selamlaştı. Oy kullanacağı 2346 numaralı sandığa gelen Çavuşoğlu, burada 'hayırlı olsun' temennisinde bulunarak oyunu kullandı.

'BİZ İNANIYORUZ'

Oy verme işleminin ardından gazetecilere açıklama yapan Çavuşoğlu, "Oy kullanarak vatandaşlık görevimizi yerine getirdik. İnşallah bugünkü seçimlerden sonra oluşacak Türkiye Büyük Millet Meclisi, Türkiye'nin bütün sorunlarını, bütün meselelerini çözecektir ve Türkiye'yi hedeflerine emin adımlarla ulaştıracaktır. Sandığa milletin iradesi yansıyacaktır. Buna inanıyoruz" dedi.

'MAZLUMLARA DA HAYIRLI OLSUN'

Çavuşoğlu, "Bu meclis Kurtuluş Savaşı'nı kazanan bir meclistir ve Türkiye'nin her sorununu çözebilecek kapasitededir. Milletimizin gücü ve iradesi vardır. İnşallah öyle olacaktır. Memleketimize hayırlı olsun, sadece ülkemize, milletimize değil, bütün dünya mazlumlarına da bu seçimlerin hayırlı olmasını diliyoruz" diye konuştu

Oy kullanmaya gelen seçmenlerle sohbet eden Çavuşoğlu daha sonra eşiyle birlikte okuldan ayrıldı.

Çavuşoğlu, oyunu kullandıktan sonra twitter hesabından paylaştı.

ss-002.jpg