ALANYA’DA yıllardır turizm ve hizmet sektöründe başarılı işlere imza atan Pekcan Ailesi, Alanya halkını yeni bir damak tadı ile buluşturuyor. Oba Fatih Caddesi, Avena Otel yanında hizmete giren Bistro Kebap, Alanya’nın yeni markası olmaya aday. İşletme, meşhur Sivas Köftesi’ni Alanya halkının damak tadına sunuyor.

SİVAS KÖFTESİ’NİN ÖZELLİĞİ

Sivas Köftesi, adından da anlaşılacağı gibi Sivas’tan başlayıp tüm Türkiye’ye yayılan bir damak tadı. Köfte tamamen etten ve tuzdan oluşuyor. Üç gün özel olarak uygun ortamda kıvama gelmesi beklenen köfte, daha sonra pişirilmeye hazır hale geliyor ve aynı zamanda et tadı veriyor. Özellikle büyük şehirlerde damak tadına önem verenlerin en önemli tercihi olan Sivas Köftesi, Alanya’da ilk kez Bistro Kebap’ta sunulacak.

ZENGİN MÖNÜ UYGUN FİYAT

Bistro Kebap, müşterileri için çok da uygun bir mönü hazırlamış. Dolu dolu Sivas Köfte tabağının yanında çorba, salata ve ezmelerden oluşan mönü 25 liradan satışa sunuluyor.

“ALANYA’NIN MARKASI OLACAĞIZ”

Pekcan Ailesi, Bistro Kebap’ı kısa bir süre içinde Alanya markası yapmayı planlıyor. Murat Kaya, oğulları ile birlikte uzun zamandır turizm ve hizmet sektörünün içinde olduklarını belirterek, bilgi ve tecrübelerini damak tadı ile birleştirdiklerini, hem yerli halka hem de yabancı konukları hitap eden bir işletmeyi Alanya’ya kazandırdıklarını söyledi. Alperen Kaya ise, tamamen Sivas’tan gelen ve özel olarak hazırlanan malzemelerle Alanya halkına istikrarlı bir damak tadı sunacaklarını söyledi. Kaya, hedeflerinin kısa bir süre içinde bir Alanya markası oluşturmak olduğunu belirtti. (Haber Merkezi)