İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, seçim çalışmaları kapsamındaki Antalya mitingini Konyaaltı Kent Meydanı’nda gerçekleştirdi. 

“YÜZÜNÜZÜ KARA ÇIKARTMAYACAĞIM” 

25 Ekim 2017 tarihinde yeni bir parti olduklarını kaydeden Akşener, “Ben milletin adayı olacağım milletim evet derse adayım imza vermiyorsa aday maday değilim dedim. Size güvendim siz beni rakiplerime karşı mahcup etmediniz. Allah hepinizden razı olsun. 6 saatte 100 bin imzasını tamamlamış, milletin imzasıyla aday olan bir Meral Akşener var. Sizlerin huzurunda söz veriyorum, bu güveni boşa çıkartmayacağım. Yüzünüzü kara çıkartmayacağım” ifadelerine yer verdi. 

" ÇİFTÇİ TARLASINA KÜSTÜ" 

Partisinin sloganının, ‘Yüzünü güneşe dön Türkiye’ olduğunun altını çizen Akşener, “Güneşin şehri Antalya. Güneşe dön Türkiye, güneşe dön Antalya. Güneşin şehri Antalya, turizmin şehri çiftçinin, tarımın, meyvenin, sebzenin, başkenti Antalya. Çiftçimiz Antalya’da tarlasına küstü. Çünkü saman ithalatı yapılıyor, hayvan ithalatının yanında. Antalya’nın narenciyesi dalında, sebzesi serada kalırken, gidin marketlere sebze ve meyve ithalatı başladı. Sadece yandaş müteahhidin kayrıldığı, bir ekonomik yapı içinde, tercih içinde, elbette Antalya çiftçisi ölüyor. Elbette Antalya ve Türkiye’de çiftçi tarlasına küstü. Mısır ithalatı yapılıyor bu ülkede. Çiftim mazotu pahalı kullanırsa tabi ki pahalıya ürününü mal eder. Doların uçup gitmesi mazota benzine iğneden ipliğe zam demek. Yapılan ekonomik tercihlerin yanlışlığı yüzünden dolar uçtu gidiyor. Ekonomiyi düzeltmenin yolu güvendir” diye konuştu. 

“BAŞKA TORPİLE İHTİYAÇ YOK” 

“Bu ülkede gençlere iş bulmanın devletin görevidir” diyen Akşener, “Biz her gencimize iş imkanı oluşturuncaya kadar gençlik maaşı ya da vatandaşlık maaşı bağlayacağız. KPSS çalınan sorular nedeniyle hakları yenenlere haklarını yeniden vereceğiz. Liyakata önem verilecek. Bir tek torpil olacak, nüfus cüzdanıdır. Ondan başka torpile ihtiyacınız olmayacak” diye konuştu. 

Editör: TE Bilisim