Alanya’ya yeni kazandırılacak olan hal projesinin temeli yarın Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in katılımıyla gerçekleştirilecek törenle atılacak. Konuyla ilgili gazetemize açıklama yapan Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, önümüzdeki süreçte Alanya’nın büyük projelerle tanışacağını ifade ederken, “Büyük başkan, büyük projelere imza atar. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de kendine yakışanı yapıyor. Başkan Türel Alanya’yı uçuracak projelere imza atmaya devam edecek” diye konuştu.

TÜREL ALANYA’YI ÇOK SEVİYOR

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in Alanya’yı çok sevdiğini ve önem verdiğini ifade eden Başkan Berberoğlu, “Yeni hal projemiz büyük bir proje ve Alanya’nın uzun yıllardan beri çözülemeyen hallerin birleştirilmesi sorununu çözecek bir gelişme. Bu önemli projenin altında Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in imzası var. Türel, Alanya’ya her gelişinde önemli projelerle geldi. Cumartesi günü hal projesinin temelini atacağız. Öte yandan çalışmaları devam eden Ak Köprü’nün açılışını önümüzdeki yılın ilk aylarında yapabiliriz. Alanya’nın en önemli sorunlarından birisini daha ortadan kaldıracak olan katı atık projesi bakanlık tarafından onaylandı. Yine ulaşım alanında da çok önemli projeler hayata geçiyor. Alanya olarak Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel’e büyük projeler için teşekkür ederiz” dedi.

HÜKÜMET ESNAFA SAHİP ÇIKIYOR

Dün açıklanan küçük esnafa destek paketi ile ilgili de konuşan Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Menderes Türel, “AK Parti Hükümeti, bu tür paketlerle her zaman esnafın yanında olmuştur ve olmaya da devam edecek. Geçtiğimiz günlerde turizm sektörüyle ilgili açıklanan paket, sektörün nefes almasını sağlamıştı. Şimdi de küçük esnafımıza faizi devlet tarafından karşılanacak olan ve üçer ay ödemeli 50 bin TL kredi desteği verilecek. AK Parti Hükümeti bu zor süreçte küçük esnafa elini uzatarak rahat nefes aldıracak” dedi.