ALANYA’NIN nezih otellerinden Kleopatra Melissa Hotel, geçtiğimiz Perşembe akşamı gerçekleştirilen bir partiyle yeni sezona merhaba dedi. Genel Müdür Sami Fidan tarafından organize edilen ve yakın dostların buluştuğu ‘Yeni Sezona Merhaba Partisi’ oldukça keyifli ve eğlenceli geçti.

Partiye katılan ünlü sanatçı Ömer Danış sazı ve sesiyle, Alanya’da Jet Sosyete diye bilinen Durmuş Şengül de darbukasıyla renk kattı.

YENİ SEZON İYİ OLACAK

Son iki sezonun Alanya açısından çok iyi geçmediğini ifade eden ve yeni sezondan beklentilerin yüksek olduğunu vurgulayan Melissa Hotel Genel Müdürü Sami Fidan, “Şu ana kadar ortaya çıkan tablo, 2018 sezonunun geçtiğimiz yıllara göre çok daha iyi olacağını gösteriyor. Özellikle Avrupa ve İskandinav pazarlarında yaşanan sıkıntılar bu yıl tekrarlanmazsa turizm sektörü rahat nefes alır. Melissa Hotel olarak, her zaman olduğu gibi kalitemizden ödün vermeden, tecrübeli ve profesyonel ekibimizle birlikte sezona başladık. Bu sezonun tüm Alanya için hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.