Ve Melanie Sykes, çılgınca sosyal medyada Çarşamba günü yaptığı kıskanç ve genç figürünü sergilerken yaşanan söylentilerden hızlı bir şekilde uzaklaştı.

Için alınması Instagram o dantel iç çamaşırı açığa aşağı elimden seksi iç çamaşırı çekimi, vurdu perde arkasında bir yayınlanmıştır olarak, 47 yaşındaki sunucu başlarını çevirdi.

melanie-skyes.jpg

Televizyon sunucusu, inanılmaz ince çerçevesini yarı örgülü iki parçaya basarak dikkat çekti.

Çapraz kemerlerle süslenmiş olan model parlak pembe ruj uygulayarak resimde iken yarılmasını ve sansasyonel tonlamalı iğnelerini parladı.

Kıvrımlı dumanlı gözleri, bronzlaştırıcı bir pop ve rimel bağları ile çıplak düşen görünümünü eşleştirdiği için kehribar rengindeki vurgulanan başlıklar, hacimli saç kıvırcıklarına dönüştürüldü.

El sıkışmış ekibine teşekkür ederek, fotoğrafın başlığını şöyle yazdı: 'Günaydın iç çamaşırı bugün, @ jillyjohn100'in inanılmaz evinde muhteşem stilistim @ katherinedoylestylist ve #Mua & #hairdresser @rosiekormakeup ile çekilen parlak fotoğrafçı @alanstrutt ile çekildi! #photoshoot #newpics #lingerie #whitwhoo Böyle eğlenceli bir gün xxxx (sic) '