Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, 1991 yılında kurulan ALTSO’nun ilk başkanı olan ve yaptığı başarılı çalışmalarla bilinen ALTSO’nun ilk başkanı Hüseyin Kasapoğlu’nu ziyaret etti. 

“EMEĞİ GEÇEN BÜYÜKLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİM”

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nın kuruluşu için 1987 yılında ilk çalışmaların yapıldığını ve büyük uğraşlar sonucu odanın 1991 yılında kurulduğunu hatırlatan Başkan Şahin, “Alanya’mız ekonomik ve ticari açıdan her zaman önemli bir potansiyele sahip olmasına rağmen oda kuruluşu meşakkatli bir sürecin sonrasında gerçekleşmiştir. Odamız büyük uğraşlar sonucu 1991 yılında kurulup, ilk başkanı da Hüseyin Kasapoğlu abimiz olmuştur. Bizde bugün ilk başkanımızı ziyaret ederek, odamız verdiği katkılardan dolayı plaket takdim ettik” dedi. 

Başkan Şahin, “Bu plaketi bir bakıma Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nın kuruluşunda emeği geçen büyüklerimizi yad etmek ve hem de İlk başkanımızın yaptığı katkıları bir kez daha hatırlatmak amacıyla Hüseyin Kasapoğlu abimize takdim ettik. Bugün hayatta olmayan ama Alanya ekonomisinin lokomotifi Odamıza katkı yapan büyüklerimizi rahmetle yad ettik, yaşayan yöneticilerimizi de şükranla andık.  Bugün Odamız bölgemizin en güçlü kurumlarından biri haline geldiyse çeşitli görevlerde bulunan tüm eski ve yeni yöneticilerimizin payı olduğunu unutmamamız gerekir” diye konuştu.

"ODAMIZIN GELDİĞİ NOKTA BİZLERİ GURURLANDIRIYOR”

ALTSO’nun ilk başkanı Hüseyin Kasapoğlu ise nazik ziyaretinden ve takdim ettiği plaketten dolayı Başkan Şahin’e teşekkür etti. Oda kuruluşunda yaşanılan zorluklardan da bahseden Kasapoğlu, odanın tarihsel süreci hakkında da bilgi aktardı. Kasapoğlu, başarılı çalışmaları ile ses getiren ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’in çok aktif bir başkan olduğuna dikkat çekerek, “ALTSO’nun ilk başkanı olarak bugünleri görmek beni gururlandırıyor. Çıta çok yükseldi. Bu nedenle başta Mehmet Şahin kardeşim olmak üzere ben de odamızın bugünlere gelmesinde emeği olan arkadaşlarımıza teşekkür etmek istiyorum” dedi.