12 gün sürecek programın ilk gününde Profesyonel Eğitim Koç’u Mustafa Şahin, kurumsal kimlik, kurumsal imaj ve etik ilkeler konusunda zabıta personelini bilgilendirdi.

Alanya Belediyesi, zabıta personeline 12 gün sürecek bir eğitim programı düzenledi. Eğitim programı, Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından Belediye Meclis Salonu’nda “Kurumsal Kimlik Oluşumu Ve Etik İlkeler” konulu seminerle başladı.  Eğitim programının açılış konuşmasını yapan Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Kula, “Bilgimiz gücümüzdür. Zabıta Müdürlüğü olarak ilk kez geniş kapsamlı eğitim programı düzenliyoruz. Hepinize iş hayatınızda başarılar diliyorum.” dedi.

Profesyonel Eğitim Koç’u Mustafa Şahin, kişisel gelişim ve mesleki eğitim programı kapsamında Alanya Belediyesi zabıtaları için kurumsal kimlik oluşumu ve etik ilkeler eğitimi verdi. 65 zabıta personelinin katıldığı ve 4 saat boyunca devam eden eğitim programında Profesyonel Eğitim Koç’u Mustafa Şahin; kurumsal kimlik, kurumsal imaj, kurumsal kültür ve kurumsal etik ilkeler sunumlarını yaptı.  Zabıtalara yönelik kişisel gelişim ve mesleki eğitim semineri 26 Aralık 2015 tarihine kadar devam edecek.