CHP Antalya Doğu İlçe Örgütlenmeden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mehmet Can Karagöz, Milli Dayanışma Kampanyası gibi kampanyaların amacı ve hedefinin net olması gerektiğini söyledi. Karagöz, “Bir kampanyanın amacı ve hedefi net olmalı. Şu soruların cevabını içermeli: Bizim ne kadara ihtiyacımız var? Toplanan parayı ne yapacağız? Örneğin Mansur Yavaş bunu net biçimde açıkladı: "Şu anda 150.000 aileye yardım yapıyoruz, amacımız 500.000 aileye yeterli ve sürekli sistemi sağlamak" dedi. Eğer genel iktidarın amacı ihtiyacı olanlara paket dağıtmaksa, o öncelikle yerel iktidarların işi, aşevleri var, oraya bağış yaparız.
Eğer bizler gibi işleri etkilenen yerlere "SGK'yı biz karşılıyoruz, maaşların da şu yüzdesini biz ödeyeceğiz" dese, amaç ve hedef belli olacak, herkes memnun olacak. Ama ondan da bahsedilmiyor. Sonuç olarak mesele şu soruya geliyor. Siz herhangi bir işinizi yaparken önce şartları konuşup sonra mı IBAN'ı veriyorsunuz. Önce IBAN'ı verip sonra mı şartları konuşuyorsunuz?” dedi. 
“EN BÜYÜK ZARARI SİZLER VERİYORSUNUZ”
‘Biz bize yeteriz” sloganının parti içi seçim sloganı değil, ülke içi salgın sloganı olduğunu vurgulayan Karagöz, “Seçim sloganıymış gibi, bunu CHP'ye laf söyleme yarışına dönüştüren dostları şaşkınlıkla takip ediyorum. (Ayrıştıran seçim sloganlarının doğruluğu da ayrı bir tartışma konusu) Bu zor günlerde, sırf Ekrem İmamoğlu'nu kötülemek için, pazar günü sabah saatlerinde 47 kişi otobüse binip, fotoğraf çektirip organize kötülük peşinde koşulduğunda bile işi ayrıştırmaya dökmek istemedik. Unutmayın, bu davranışlarınızla kampanyaya en büyük zararı sizler veriyor, katılmak isteyen vatandaşları uzak tutuyorsunuz. Evet, 83 milyon birlikteyiz, doğru kaynakları doğru yere aktardığımızda birbirimize yeteriz” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim