Orijinal ismi 'El embarcadero' olan Türkçe iskele anlamına gelen film Atres Media tarafından Mayıs ayı içinde çekimlerine başlanacak.

Mart ayında kurulan Atres Media Studios böylece tüm dünyada La Casa De Papel filmindeki Profesör rolüyle büyük ün yapan Alvaro Morte’yi de ilk filminde başrol oyuncusu olarak oynatmış olacak.

2018’in sonuna kadar çekimlerinin tamamlanması beklenen bir dramı anlatacak filmin senaristi yine La Casa De Papel’in yaratıcısı Álex Pina.

Filmin yapımcı kadrosunda ise İspanya’nın dünyaca ünlüleri yer alıyor.

Bu isimler ise Jesús Colmenar ve Sonia Martínez.

FİLMİN KONUSU

İskele filminde iki kadın tarafından sevilen bir adamın ölümü sonrasında yaşananlar ve günümüzle karşılaştırması anlatılıyor.

LA CASA DE PAPEL 3’ÜNCÜ SEZON NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Netflix tarafından sunulan La Casa De Papel oldukça sevilen bir suç serisi olmayı başardı. Ülkemizde de oldukça sevilen La Casa De Papel 3. sezon tarihi belli oldu!

Özünde bir İspanyol dizisi olan La Casa de Papel Netflix tarafından telif hakları satın alınarak yayınlanmasıyla birlikte büyük bir izleyici kitlesi elde etti. İspanyol kanal dizinin 3. sezonunun çekilmeyeceğini açıklamıştı.

Ancak görünen o ki Netflix yoğun ilgiye kayıtsız kalamadı. Ülkemizde de çok izlenen ve sevilen ilk iki sezonun ardından, La Casa de Papel 3. sezon 2019 yılında sadece Netflix’de yayınlanacağının müjdesi bugün verildi.

Yayınlanan videoda dizinin oyuncuları “Seninde bizimle aynı şeyi beklediğini biliyoruz. Ve bize katılmak isteyen olur mu bilmek istiyoruz. Çünkü tarihin en büyük soygunu henüz bitmedi. 3. sezon geliyor ve sadece Netflix’te. Bu soygunu soluksuz izleyeceksiniz.” diyor. Netflix sosyal medya hesapları üzeriden yapılan duyuruyla heyecanlı bekleyiş başladı.

Editör: TE Bilisim