Rasim Ozan Kütahyalı'nın Beyaz TV ve Sabah gazetesinden kovulmasına yol açan "Kusturmalı Boşnak s...su" sözünün nereden çıktığı belli oldu. Ressam Karolin Fişekçi'nin Superhaber sitesinde konuyla ilgili kaleme aldığı yazı şöyle:

İŞTE TARTIŞMA YARATAN İFADENİN KAYNAĞI

(...) Rasim Ozan Kütahyalı kendi programında yine her zamanki gibi goygoy yaparken bu sefer iyice abartmış ve televizyonda ağza alınmayacak laflar etmiş. Zamanında Twitter’da bir trol vardı ve  

bildiğim en büyük trol idi; attığı bir tweet ana habere çıkmıştı, gerçekten inanmıştı haberciler. İsmi sürekli değişiyordu ama Şerif Faysal Yıldırım dersem, Twitter’ı uzun süredir kullananların hepsi bileceklerdir. O zamanında bir pornoya yönelik “kusturmalı Boşnak s...su” diye bir tabir çıkarmıştı.

TELEVİZYONDA BİRİ BU TABİRLERİ KULLANIRSA İŞLER KARIŞIR

Boşnakların büyük erkeklik organlarını vurguluyormuş bu tabirle. Kendisi trol idi, trollerin hiçbir ahlak kuralı tanımayıp, din, dil, ırk, cinsiyet gibi konulara zerre saygı duymadığı bilinir. Trollük zaten budur. Twitter’da trol olarak takılan birine troll der geçersin. Fakat televizyonda biri bu tabirleri kullanırsa işler karışır.

KÜTAHYALI, ŞERİF FAYSAL YILDIRIM’I TAKİP EDİYORMUŞ Kİ, BU LAF AKLINDA KALMIŞ

Rasim Ozan Kütahyalı da sanırım zamanında Şerif Faysal Yıldırım’ı takip ediyormuş ki, bu laf aklında kalmış ve televizyondaki bir geyik muhabbetinde bu lafı kullanmış. Kendine gazeteci ve programcı diyen bir adam, televizyonda trollük yapıp da dozu böyle kaçırırsa olacak olan olmuş ve büyük tepki çekmiş. Eh çok normal, zamanında Güner Ümit programında Kızılbaş dedi diye kovulmuş ve tüm televizyon kariyeri bitmişti. Şimdi Rasim Ozan Kütahyalı’nın ettiği bu lafla kovulması, tepki çekmesi çok normal. Rasim Ozan ve sevenleri gelen tepkilere şer odakları dese de bir insan televizyonda ne konuştuğunu bilecek.