Muammer TEMEL

 

Rakibimizi tanıyalım

 

Bundan önceki 2 maçında 1 galibiyet 1 mağlubiyet alan İstanbul temsilcisi, ilk maçında kendi evinde Çankaya Üniversitesi’ne 65-60 boyun eğdi. 2. Maçında ligin güçsüz ekiplerinden Bakospor’a konuk olan İstanbulgücü, rakibini 77 sayı farkla 110-33’lük skorla geçmeyi başardı. Takımın en çok güvendiği isim ise, Amerikalı Breanna Camılle Brock. İstanbulgücü’nün 25 yaşındaki tecrübeli oyuncusu, ilk 2 maçta 21,5 sayı, 15,5 ribaund ve 3,5 blok ortalamasıyla mücadele etti.

 

Kozumuz Porsh’umuz

 

Alanya Belediyespor Bayan Basketbol Takımı’nın ise en güvendiği isim, Amerikalı Oyuncusu Porsha Jenıse Harrıss. Porsha bugüne kadar oynanan 2 maçta ortalama 26 sayı ve 19,5 ribaund ile mücadele etti. Amerikalı oyuncu bu istatistiklerle ligde, ortalama sayıda 3. toplam sayıda 4.ribaundlarda ise 2. sırada yer aldı.

“Parkeye Galibiyet için çıkacağız”

Alanya Belediyespor Bayan Basketbol Takımı’nın Başantrenörü Taylan Yerlikaya, takımına güvendiğini ve parkeye galibiyet için çıkacaklarını söyledi. Yerlikaya; “Henüz yolun başındayız. Takım olmaya çalışıyoruz. İyi bir ekip olduğumuzu düşünüyorum ve her maç bizim için çok önemli. Biz her maça olduğu gibi bu maça da parkeye galibiyet için çıkacağız” dedi.