Başkan Şahin, ziyarette “Geçmişte olduğu gibi Alanya’mızın yararına karşılıklı işbirliğine devam edeceğiz” dedi. Daire Başkanı Günaydın’da Başkan şahin ile çok uyumlu çalıştıklarını ve ülkede örnek olacak projelere imza attıklarına işaret ederek, “Başkan Şahin çok çalışkan ve girişimci bir hizmet adamı” dedi.

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) KOSGEB AB ve Dış İlişkiler Dairesi Başkanı Necati Günaydın ve Antalya KOSGEB İl Müdürü Şükrü Mısırlı, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’i ziyaret etti. Başkan Şahin, Günaydın ve Mısırlı’ya nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken, ziyarette karşılıklı işbirliği çalışmaları konusunu da görüşme şansı yakaladıklarını ifade etti. 

ŞAHİN: “BİR İLKE İMZA ATARAK KOSGEB DESTEKLİ YURT DIŞI FUARLARI DÜZENLEDİK”

ALTSO Yönetim Kurulu’nun gerçekleştirdiği projeler konusunda da bilgiler aktaran Başkan Şahin, “KOSGEB ile odamız arasında bu döneme kadar oldukça güzel işbirliği çalışmaları yürüttük. Üyelerimizi bilgilendirmek için ortak iş toplantıları düzenledik. Bunlarla yetinmedik yurt dışı fuarlarını KOSGEB destekli düzenledik. Çok sayıda iş adamımızın yurt dışı gezilerinde mesleki tecrübe kazanmalarına olanak sağladık.  Bu sayede üyelerimizin iş gezisi masrafları yarıya indi. Çünkü iş gezisi maliyetlerinin yarısını KOSGEB karşıladı. Bu geziler oda tarihinde bir ilk oldu. ” diye konuştu. 

Yeni dönemde de KOSGEB’le işbirliğine devam edeceklerini belirten Başkan Şahin, Günaydın ve Mısırlı’ya ziyaretlerinin anısına muz ürünlerinden yapılmış hediye sepeti hediye etti. 

GÜNAYDIN; “ÇOK ÇALIŞKAN BİR BAŞKAN”

Ziyarette konuşan, Antalya KOSGEB İl Müdürü Şükrü Mısırlı ise ALTSO ile KOSGEB’in her zaman işbirliği içerisinde olduğunu belirterek, Başkan Şahin’in, çok çalışkan bir hizmet adamı olduğuna değinerek; “Başkanımız gerçekten üyeleri için her türlü çabayı gösteriyor. Geride kalan 5 yılda çok önemli çalışmalara imza attı. Kendisini tebrik ediyor yeni dönemin Alanya için hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz” dedi.