Alex Malley’in kendi deneyimlerini aktardığı yeni kitabı “Çıplak CEO” Sola Yayınları etiketi ile raflarda yerini aldı.

İş hayatında insanların hayallerini gerçekleştirmeye yardımcı olan Çıplak CEO, özellikle kariyerinin başında olanlara ve kendi hayatında yeni başlangıçlar gerçekleştirmek, kariyerini dönüştürmek isteyen herkese bilgelik dolu bir kaynak niteliğinde.

 

Kendi hatalarından ve deneyimlerinden yola çıkarak gençlere ve hayata katkı sağlamak isteyenlere ipuçları sunan yazar Alex Malley, kitabında ilham veren hikâyelerini, başarılarını, öğrendiklerini, hayat değiştiren ipuçlarını en açık haliyle anlatıyor.

 

Çıplak CEO, kocaman bir hayat oluşturabilmeniz için ihtiyaç duyduğunuz gerçekleri aynı hataları yapmaya gerek duymadan öğrenmek isteyenler için birebir.

 

 

“Alexin bilgece öğütlerine kulak vermenizi öneriyorum. Ben de kariyerimin başlangıcında böyle bir tavsiye almak isterdim. Hatta Alexin kitabını üç oğlumla paylaşacağım. Bu kitap, çok çalışmaya odaklanmanın, gözlemci, saygılı olmanın bir birleşimi; beni yeni ve daha büyük mücadelelere teşvik ediyor. Hadi bakalım, Alexin dediği gibi, hayatın tadını çıkarın.”