İbrahim İpbüker

Geçen sezonun bitiminden bu yana Emre Akbaba’yı kadrosuna katmak için girişimlerde bulunan ancak maddi konularda yetersiz kalan Galatasaray yönetimi ayak sürümeye devam ediyor.

Emre Akbaba’nın Galatasaray’a gitmek istediğini belirtmesine rağmen türlü gerekçelerle transferin önünü tıkayan taraf olarak göze batan Galatasaray’da Abdürrahim Albayrak’tan ilginç bir açıklama geldi.

Alanyaspor Başkanı Çavuşoğlu’nun Emre için 7 milyon Euro istediğini ve sponsorları tarafından bu bedelin karşılanması için çalışma yürüttüklerini bildiren Albayrak, Emre için tekliflerinin 3 milyon Euro olduğunu belirtti.
Fanatizm içeren konuşmalarıyla gündeme bomba gibi düşen Albayrak, Emre Akbaba için Fenerbahçe’nin devreye girmesinin ise etik olmadığını dile getirdi.

Yerli futbolcuların azınlıkta olduğu Galatasaray’ın Ndiaye ve diğer transferlerde gösterdiği performans ve girişimlerin Emre Akbaba için yapılmaması ise Galatasaray taraftarını çileden çıkarıyor.

Başkan Hasan Çavuşoğlu’nun “komik teklifler” diye nitelendirdiği rakam da Abdürrahim Albayrak’ın açıklamasıyla ortaya çıkmış oldu.

Editör: TE Bilisim