Ak Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, ilçe ziyaretleri kapsamında gittiği mahallelerde bir araya geldiği vatandaşlarla sohbet ederken, bir Alman dergisiyle yaptığı röportajda Türkiye’yi kötüleyen ve turizmi baltalayan ifadeleri nedeniyle Kılıçdaroğlu ’nu sert sözlerle eleştirdi. Enç, CHP Genel Başkanına, “Alman sevdalısı ikiyüzlü Kemal” dedi

 Yaz döneminde ilçe ve mahalle ziyaretlerini sürdüren Milletvekili Enç, Kaş ve Serik ilçeleri ile mahallelerinde vatandaşlarla buluşup, sohbet etti. “Durmadan, yorulmadan çalışıp vatandaşlarımıza en iyi hizmeti götürmeye devam edeceğiz” diyen Milletvekili Enç, Kaş ilçesinde Uğrar, Kasaba, Dirgenler, Karadağ, Doğantaş, Ortabağ, Gürsu ve Kemer, Serik ilçesinde ise, Sarıabalı, Bucakköy, Karataş ve Akbaş mahallelerini ziyaret etti. Turizmin başkenti Antalya’nın milletvekili olarak CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun bir Alman dergisi ile yaptığı röportajda, ‘Türkiye’de can güvenliği olmadığı için turistlerin gelmemesi gerektiğini’ ifade etmesini esefle kınadığını belirten Enç, “Benim Almanya’daki gurbetçi vatandaşlarım her şartta, baskılara rağmen ülkesinin yanında olup, Türkiye’nin menfaatlerini savunurken, CHP’nin genel başkanı ülkemizi kötüleyip, turizmi baltalamaya dönük açıklamaları ile Türkiye ekonomisine ve istikrarına darbe vurmaya çalışan Almanya’ya ve batılı ülkelere hizmet ediyor. Sanki, Cumhuriyet Halk Partisi’nin genel başkanı değil, bir alman sevdalısı, Almanya’nın Türkiye temsilcisi. İşte bu zat, Türkiye ve turizm aleyhindeki röportajı yayınlandıktan birkaç gün sonra da Antalya’ya gelip, cennet ülkem deyip, turizmin öneminden bahsederek ikiyüzlülüğünü ortaya koyuyor” diye konuştu.  

 “BİR KİŞİ DE OLSA GİDECEĞİZ”

Ak Parti kadroları olarak Antalya ilçelerinde tüm mahalleleri ziyaret edeceklerini belirten Milletvekili Enç, “Mahalle mahalle, ev ev dolaşarak gönülleri almaya devam edeceğiz. Antalya’nın en uzak ilçesi ve mahallesi olsa da, orada bir kişi bile olsa gideceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi, ‘Kapı kapı dolaşacağız. Gurur kibir bize yakışmaz. Biz mütevazı olacağız. Bu makamların bize verdiği zenginlik hiçbir işe yaramaz. Makamı güçlü kılmaktır asıl olan, makamdan güç almak değil” dedi. Gittiği ilçelerde vatandaşların ilgisiyle karşılanan Milletvekili Enç, bir araya geldiği mahalle sakinlerine Cumhurbaşkanı ve Başbakanın selamını iletiyor. Mahalle sakinleri, Ak Parti’nin seçim olmamasına rağmen çalışmalarına devam ettiğini takdirle karşıladığını belirterek, “Ak Parti her zaman yanımızda oldu. Allah Cumhurbaşkanımıza ve sizlere uzun ömürler versin. Başımızdan eksik etmesin. Her zaman yanımızda, bizimle berabersiniz. Evlerimize kadar gelip, gönlümüzü alıyorsunuz. Bir sorunumuz olduğunda hemen çözüme kavuşturuyorsunuz. Hepinizden Allah razı olsun” deyip teşekkür ettiler.