Spor Toto Süper Lig’in 21’inci haftasında Aytemiz Alanyaspor’un konuğu ligde 4 maç üst üste kazanan Trabzonspor. Safet Susiç yönetiminde çıktığı ilk maçta Gençlerbirliği’ni muhteşem bir oyunun ardından 3-0 gibi net bir sonuçla geçen Alanyaspor’da hedef puan ya da puanlarla Trabzon’dan dönmek.

3 OYUNCU YOK

Zorlu Trabzon deplasmanında, sakatlıkları devam eden Cenk Ahmet Alkılıç ile Deniz Vural’ın yanı sıra sarı kart cezalısı Emre Akbaba’da takımdaki yerlerini alamayacak. Özellikle Akbaba’nın yokluğu Teknik Direktör Susiç’i oldukça düşündürüyor.

2 OYUNCU CEZA SINIRINDA

Aytemiz Alanyaspor’da Trabzonspor karşısında sahaya çıkacak oyunculardan, N’Sakala ve Candeias 3’er sarı kartla ceza sınırında bulunuyor. Bu iki oyuncu sarı kart görmeleri halinde önümüzdeki hafta oynanacak Adanasor maçında kadroda olamayacaklar.

TRİBÜNLER DOLU OLACAK

Öte yandan Süper Lig’in ikinci yarısından itibaren maçlarını yeni stadında oynayan Trabzonspor’da, taraftarların Aytemiz Alanyaspor maçına yoğun ilgi gösterdiği öğrenildi. Dolu tribünler önünde oynanacak mücadele saat 20.00’da başlayacak ve Bein Sports’tan naklen yayınlanacak.

MUHTEMEL 11’LER:

TRABZONSPOR:

Onur Recep Kıvrak Pereira Durica Uğur Demirok Mas Okay Yokuşlu Onazi Olcay Şahan Yusuf Yazıcı Castillo N’Doye

AYTEMİZ ALANYASPOR:

Haydar Gassama Lazic Omeruo Tzavellas Landel Sackeyü N'Sakala Efecan Junior Fernandez Vagner Love