Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Gençlik ve Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol sporcusu olduğu ortaya çıkan şahıs savcılıkça serbest bırakıldı. Ancak olaya ilişkin sosyal medyada kampanya başlatıldı.

Dehşet verici olay Antalya’nın Kepez İlçesi’nde meydana geldi. İddialara göre olay şöyle gelişti, Mikail Vural K. isimli Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Gençlik ve Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı sporcusu, alış-veriş yapmak için geldiği bir süpermarketteki kadın kasiyere ismini sordu. Kadın kasiyerin ismini söylememesi üzerine ise şahıs küfürler savurarak kasiyerin üzerine yürüdü ve saldırdı.

GÖZALTINA ALINDI SERBEST KALDI

Mikail Vural K. olayın ardından polis ekiplerince gözaltına alındı. İfadesinin ardından savcılığa çıkarılan K. daha sonra serbest bırakıldı.

KULÜPLE İLİŞİĞİ KESİLDİ

Olayın ardından bir açıklama yapan Antalya Büyükşehir Belediyesi ASATspor Genel Koordinatörü Necati Yıldırım, olayı duyar duymaz oyuncunun takım ve kulüple ilişiğinin kesildiğini söyledi.
Yıldırım yaptığı açıklamada, “Hiç bir şekilde bu şiddeti kabul etmiyoruz. Böyle bir sporcu bizim kulübümüze yakışmaz. Kadının ailesine ulaşmaya çalışıyoruz. Kendisinden ve ailesinden özür diliyoruz” dedi.

KAMPANYA BAŞLATILDI

Güvenlik kamerasına da yansıyan olayla ilgili ise sosyal medyada kampanya başlatıldı. Mikail Vural K.’nın sadece darptan değil aynı zamanda tacizden de yargılanması istendi.

Editör: TE Bilisim