Meteoroloji’den yapılan son hava tahminine göre; yağışların; Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında kuvvetli yağmur ve sağanak, Bolu, Muş, Bitlis, Şırnak, Van’ın güneyi, Hakkari, Bingöl, Diyarbakır ve Batman’ın kuzey kesimleri ve Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinde yoğun kar yağışı şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

Öte yandan (25 Aralık 2017) okullar tatil mi, sorgusu aratılıyor. Peki, 25 Aralık Pazartesi günü hangi illerde okullar tatil? Valilikten son dakika açıklaması var mı? İşte son hava tahminleri ve merak edilenler…

25 aralık kar tatili olur mu? okullar tatil mi? kar tatili var mı? işte kar yağışının başlamasıyla beraber özelikle öğrencilerin ve velilerin en çok merak ettiği sorular bunlar oldu. Pazartesi günü yurdun çeşitli bölgelerinde etkisini artırması düşünülen kar yağışı ile alakalı İstanbul ve Ankara da kar tatili uygulanacak mı?

Meteoroloji’den gelen son uyarılardan sonra başta Ankara olmak üzere İstanbul ve öbür illerde kar yağışları başladı. Öğrenciler şimdiden kar yağışının başlaması ile 25 Aralık Pazartesi gününde okulların tatil olup olmayacağını merak etmeye başladı. Peki hangi illerde okullar tatil olacak?

İstanbul‘un Anadolu Yakası’nda ve Ankara il genelinde yoğun kar yağışı başladı. Meteoroloji’den dün gelen son dakika açıklamalarından sonra Bolu Dağı’nda da kar yağışı sebebi ile yollarda şoförler oldukça zor anlar yaşadılar. D-100 Karayolu İstanbul – Ankara istikametinin Bolu Dağı geçişinde kar yağışı sebebiyle TIR’ların geçişine izin verilmediği ve bölgede kar yağışının devam ettiği gözlemlendi.

Ankara’da da il genelinde saat 11,30 gibi başlayan kar yağışının sonrasında akıllara “Okullar tatil olacak mı?” sorusu geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü yayınladığı yurt geneli hava vaziyeti raporlarında hafta sonunda kar yağışının bazı illerde etkili olacağını belirtmişti.

25 Aralık Pazartesi Okullar Tatil Mi Hangi İller?

25 Aralık Pazartesi günü için şu ana kadar herhangi bir il valiliğinden kar tatili açıklaması gelmedi. Kar yağışının devam ettiği bölgelerdeki illerin valiliğinden gelecek olan kar tatili haberlerini burada bulabileceksiniz.